Αντζελίνα Τζολί: «Άνθρακες» το ειδύλλιο με τον ράπερ Akala – Το «τρίο» με την σύντροφο του μουσικού

Φήμες, φήμες, φήμες… Το ρομάντσο που φέρεται να είχε η Αντζελίνα Τζολί με τον ράπερ Akala, μάλλον «ξεφουσκώνει».

Η Αντζελίνα Τζολί με τον ράπερ Akala, είναι απλά φίλοι, υποστηρίζει τώρα νέο δημοσίευμα.

Παρά το όργιο εικασιών ότι η χολιγουντιανή σταρ και ο βρετανός μουσικός ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, πηγή στο People αποκάλυψε πως η σχέση τους είναι καθαρά πλατωνική.

Ο 40χρονος Akala, μάλιστα βρίσκεται ήδη σε σχέση με μια σύντροφο η οποία διατηρεί φιλική σχέση με την 49χρονη σταρ, γράφει το People.

Οι τρεις τους «εργάζονται όλοι μαζί» και η σύντροφος του Akala πηγαίνει μαζί τους σε «κάθε εκδήλωση», προσθέτει η πηγή.

Ωστόσο, πρόσφατα αναφέρθηκε από την Sun ότι η ηθοποιός φέρεται να «έβαλε κρυφά τον ράπερ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε», ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο.

Το δημοσίευμα υποστήριζε ότι η βραβευμένη με Όσκαρ και ο μουσικός έμειναν στο ξενοδοχείο της -The Corinthia στο Λονδίνο- για δύο συνεχόμενες νύχτες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akala (@akalamusic)

Οι φήμες για το ειδύλλιο υπήρχαν από τον Μάιο, όταν το In Touch ανέφερε ότι η Αντζελίνα και ο Ακάλα βγαίνουν για «περισσότερο από ένα χρόνο».

Τον Αύγουστο, οι δυο τους καταγράφηκε να βγαίνουν μαζί από ένα ξενοδοχείο της Βενετίας, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου – γεγονός που αναζωπύρωσε εκ νέου τις φήμες για σχέση.

«Εκείνη και η Akala δεν βγαίνουν», επιμένει η πηγή του People. «Είναι φίλη με εκείνον και τη σύντροφό του, Chanelle».

To άρθρο Αντζελίνα Τζολί: «Άνθρακες» το ειδύλλιο με τον ράπερ Akala – Το «τρίο» με την σύντροφο του μουσικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .