Απονομή βραβείων στους νικητές του Ετήσιου Σχολικού Διαγωνισμού 2024

Το Ίδρυμα Αυστραλο-Ελληνικού Μνημείου θα βραβεύσει τους νικητές του Ετήσιου Σχολικού Διαγωνισμού 2024, την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αυστραλο-Ελληνικό Μνημείo, στο Domain Gardens, (γωνία Birdwood Avenue και Government House Drive), στις 12:30 μ.μ.

Ο διαγωνισμός, που συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας, στοχεύει στην ενθάρρυνση των μαθητών να εμβαθύνουν στην ιστορική συνεργασία Αυστραλίας και Ελλάδας κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Πολέμων. Μαθητές από την 1η έως και την 12η τάξη συμμετέχουν στον διαγωνισμό, διερευνώντας τη σπουδαία συμβολή των δύο χωρών.

Οι νικητές θα τιμηθούν με χρηματικά βραβεία, κατανεμημένα στις κατηγορίες First, Second και Third Award, ενώ θα απονεμηθούν και Βραβεία Ενθάρρυνσης. Τα βραβεία διαχωρίζονται ανά τάξη ως εξής:

Years 1 – 3
Years 4 – 6
Years 7 – 9
Years 10 – 12.

Εκτός από τα χρηματικά έπαθλα, όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ένα αναμνηστικό σήμα του Μνημείου καθώς και ένα Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον γραμματέα της Επιτροπής, κ. Π. Ανδριανόπουλο, στο 0416 020 865 ή μέσω email στο [email protected].

The post Απονομή βραβείων στους νικητές του Ετήσιου Σχολικού Διαγωνισμού 2024 appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.