Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης

O Αρκάς στέλνει την καλημέρα του παρουσιάζοντας μας μία ηλικιωμένη γυναίκα να κάθεται μπροστά σε έναν υπολογιστή και να παίζει πασιέντσες.

Το σημερινό σχόλιο

Η συνταξιούχος κυρία σχολιάζει την οικονομική κατάσταση λέγοντας σχετικά: «Γαμώτο! Μετά τη σύνταξη δεν έχουν πλάκα οι πασιέντσες, σπαταλάς το δικό σου χρόνο.»

Και φυσικά ακολουθούν πολλά σχόλια από τους followers του.

Τι είναι το παιχνίδι πασιέντζα

Η Πασιέντζα είναι ένα κλασικό παιχνίδι χαρτιών που απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εδώ και πολλές γενιές. Είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε μόνοι σας, καθιστώντας το το τέλειο χόμπι για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Ο στόχος του παιχνιδιού

Στόχος του παιχνιδιού είναι να φτιάξετε τις τέσσερις ακολουθίες φύλλων, μία για κάθε σύμβολο (κούπα, σπαθί, μπαστούνι και καρό), σε αύξουσα σειρά, ξεκινώντας με τον άσο και καταλήγοντας στον ρήγα. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να μετακινήσετε τα φύλλα από τις στήλες του ταμπλό και τη στοίβα των σκάρτων προς τις στοίβες σύμφωνα με ορισμένους κανόνες.

Το παιχνίδι απαιτεί δεξιότητα και εξοικείωση με τους κανόνες της Πασιέντζας. Συνεχίστε την εξάσκηση για να βελτιώσετε τις στρατηγικές σας.

Να θυμάστε ότι στην Πασιέντζα υπάρχει πάντα ένα μερίδιο τύχης, λόγω του τρόπου με τον οποίο ανακατεύονται αρχικά τα φύλλα. Ξεκινήστε να παίζετε Πασιέντζα τώρα και καλή τύχη!