Βγαίνουν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ολυμπιακού – στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα – απέναντι στην Αρμάνι ζέστανε ακόμα περισσότερο τον κόσμο του που ήδη βγαίνει στο… κυνήγι των μεγάλων ντέρμπι που ακολουθούν.

Η πειραϊκή ΚΑΕ έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (27/10, 20:15) για τη Stoiximan GBL και τα μεγάλα παιχνίδια της EuroLeague απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης (29/10, 21:15) και Μπαρτσελόνα (31/10, 21:15). Οι τιμές για τα «μαγικά χαρτάκια» στις σπουδαίες αναμετρήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ξεκινούν από 25 ευρώ. Πρόκειται για τρία σούπερ ντέρμπι μέσα σε πέντε μέρες όπου το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ομως ο κόουτς Μπαρτζώκας, δεδομένου ότι προηγείται ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι αύριο με την Εφές στην Πόλη επιθυμεί να δει την ομάδα του να έχει μικρότερα νεκρά διαστήματα μέσα στους αγώνες, όπου εξανεμίζονται σημαντικές διαφορές όπως έγινε και με τη Ζαλγκίρις και με την Αρμάνι, όπου τελικά οι Ερυθρόλευκοι πήραν τις νίκες που ήθελαν με βάση την άμυνα.

Και το άλλο θέμα είναι της διαχείρισης, με τον έλληνα τεχνικό να ξεκαθαρίζει και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ιταλική ομάδα ότι το ροτέισον δεν είναι… τιμωρία και δεν πρέπει να το βλέπουν έτσι οι παίκτες του, ιδιαίτερα αυτοί που δεν θα παίζουν πολύ σε ένα παιχνίδι ίσως και στο επόμενο.

Γιάννης Λαμπίρης