Βολές Φαίδωνα για δομή ανηλίκων στην Πάφο. «Ναρκωτικά, πορνεία… τα ξέρουν όλα οι Αρχές»

Βολές Φαίδωνα για δομή στην Πάφο – «Ναρκωτικά, πορνεία… τα ξέρουν όλα οι Αρχές» – Πυρά κατά του κράτους για ανεπάρκεια

Οργή Φαίδωνος μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες σε δομή ασυνόδευτων ανήλικων στην Πάφο.

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση, ο Φαίδωνας Φαίδωνος έκανε λόγο για ανεπάρκεια του κράτους εξαπολύοντας πυρά κατά των αρχών. Όπως είπε ότι υπάρχουν υπόνοιες για συγκεκριμένο άτομο που φέρεται να είχε εμπλοκή σε άλλες δύο περιπτώσεις και είχε μεταφερθεί από την Λάρνακα σε συνέχεια άλλου περιστατικού.

ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στην Πάφο

«Εδώ και 2μιση χρόνια λειτουργεί παράνομα μια δομή ανηλίκων. Με βάση τα διεθνή πρότυπα και τις υποχρεώσεις δεν μπορεί να δημιουργείται μόνιμη δομή φιλοξενίας σε ξενοδοχειακή μονάδα που έχει και θέμα με τις άδειές της» είπε ο Δήμαρχος.

Ο δήμαρχος Πάφου μίλησε για διάφορα προβλήματα που συμβαίνουν ανά τακτά διαστήματα όπως καυγάδες, συμπλοκές με ρόπαλα, δένουν κουρτίνες στα παράθυρα από τον 3ο όροφο για να κατεβούν κάτω. Παλαιότερα έχουν καταγραφεί περιστατικά εμπορίας ναρκωτικών και πορνείας, σημείωσε.

Υπάρχουν πληροφορίες για πρόσφατα περιστατικά πορνείας ανδρών και ανηλίκων και σε ομόφυλες σχέσεις, είπε μεταξύ άλλων. «Τα ξέρουν όλα οι Αρχές» είπε κατηγορηματικά.

«Ζούμε την δικτατορία των μετρίων. Σε καίρια πόστα υπάρχουν μέτριοι άνθρωποι και υποφέρει η κοινωνία λόγω αυτών. Την ξενοφοβία και τον ρατσισμό δεν είναι οι απλοί πολίτες που την αυξάνουν, αλλά η ανεπάρκεια του κράτους» υπογράμμισε.

Ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε ότι οικογένειες πωλούν περιουσίες στην περιοχή λόγω της έλλειψης του αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή.