«Βόμβες» από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Αν δεν…»

Δήλωση «βόμβα» από τον σούπερ σταρ των Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε συνέντευξή που έδωσε και μίλησε για ενδεχόμενη αποτυχία της ομάδας του, να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο «Greek Freak», στάθηκε στην επιρροή του Βασίλη Σπανούλη το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μίλησε και για την σεζόν που ξεκινά σύντομα στο NBA, με τα «ελάφια».

Ο Αντετοκούνμπο, είπε πως σε ενδεχόμενη αποτυχία των Μπακς να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με τον Ντέμιαν Λίλαρντ στο πλευρό του, τότε δεν αποκλείεται να γίνει trade, από την ομάδα του Μιλγουόκι.

«Ναι, αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, μπορεί να με ανταλλάξουν. Αυτή είναι η δουλειά που ζούμε. Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Είναι έτσι για όλους. Σε κάθε δεδομένη στιγμή, αν δεν πετύχεις, αυτό μπορεί να είναι το τέλος μας… Αν δεν κάνεις αρκετά καλή δουλειά, είσαι εκτός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Giannis.

Απίστευτη δήλωση Αντετοκούνμπο για Σπανούλη: «Μου άλλαξε το τρόπο που σκέφτομαι»

«Ο Σπανούλης άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι τα πράγματα. Την προσέγγισή μου προς το παιχνίδι, την αγάπη μου για το παιχνίδι. Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι βρίσκομαι στην comfort zone μου. Πολύς κόσμος βρίσκεται σε αυτή, χωρίς να το θέλει. Πρέπει να σπρώχνεις, πρέπει να απαιτείς από τον εαυτό σου, από τους ανθρώπους γύρω σου. Και αυτός το έκανε.

Άφησα την καρδιά μου στο παρκέ, το νεφρό μου, το γόνατό μου, τα άφησα όλα στο παρκέ. Εκείνος ερχόταν και μου έλεγε «η άμυνά σου δεν ήταν αρκετά καλή». Την επόμενη μέρα μου έλεγε «δεν είδα την φλόγα στα μάτια σου. Η άμυνά σου δεν ήταν αρκετά καλή». Κάθε μέρα γινόταν κάτι διαφορετικό. Με πίεζε, με πίεζε, με πίεζε, με πίεσε. Μου έλεγε «έχεις περισσότερα να δώσεις, έλα! Όταν ήμουν 29, ήμουν ο καλύτερος στην Ευρώπη και είχα back-to-back EuroLeagues. Τι κάνεις;», είπε ο Αντετοκούνμπο, αποθεώνοντας τον κόουτς Σπανούλη.