Γιάννης Απέργης: «Έκανα σάλτο στον αέρα, έπεσα με τον ώμο και με έσωσε η μπότα»

Ένα σοβαρό ατύχημα είναι ο Γιώργος Απέργης, στο οποίο χτύπησε το πόδι του. Ο ηθοποιός περιέγραψε τον τρόπου που χτύπησε on air.

Καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου ήταν σήμερα (24.10.2024) ο Γιάννης Απέργης, ο οποίος λόγω ενός ατυχήματος δεν φορούσε το ένα του παπούτσι στο πλατό του Στούντιο 4. Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε στον αέρα το πως έγινε το ατύχημα.

«Θα είμαι ο πρώτος καλεσμένος που θα βάλει το πόδι πάνω στον καναπέ. Έφευγα από φωτογράφιση που είχα με την Κατερίνα Γερονικολού και έτρεχα να πάω να δω τα παιδιά μου. Ένας παρκαδόρος είχε βγάλει κάθετα στην Μιχαλακοπούλου με την μούρη ενός αμαξιού. Βγήκε πολύ άγαρμπα και τελευταία στιγμή πάτησα φρένο, η μηχανή ήταν βαριά, μου έκανε σάντουιτς το πόδι αλλά ευτυχώς είχα την μπότα.

Πρέπει να φοράμε σωστά ρούχα. Δεν έσπασα τίποτα, οι γιατροί μου είπαν ότι δεν είχα ούτε ράγισμα. Έκανα σάλτο στον αέρα και λέω “πάει ο ώμος πάει και το πόδι”. Οι γιατροί μου έκαναν τεστάκια στον δρόμο με τα δάχτυλα και κατάλαβαν ότι δεν έχω σκίσει τένοντες. Τους έλεγα “είμαι μια χαρά”. Το σκίσιμο στο πόδι μου είχε σταματήσει λίγο πριν τους τένοντες. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να συμβεί σε κλάσματα δευτερολέπτου», είπε αρχικά.

«Σκεφτόμουν όσο οδηγούσα ότι πρέπει να πάρω τον υπολογιστή μου, να στείλω κάτι τιμολόγια, γιατί τα κάνω μόνος αυτά. Μετά σκεφτόμουν να πάω να δω τα παιδιά μου που τα κρατούσε η μάνα μου και καπάκι να φύγω για θέατρο. Ο άνθρωπος που με χτύπησε ήρθε και στο νοσοκομείο να με δει, του έλεγα “πήγαινε σπίτι σου, δεν θα σε τρέξω”.»

To άρθρο Γιάννης Απέργης: «Έκανα σάλτο στον αέρα, έπεσα με τον ώμο και με έσωσε η μπότα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .