Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, έχοντας καταφέρει να εντυπωσιάσει τους περισσότερους με τις ικανότητές του εντός του γηπέδου. Ο λόγος για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος σήμερα Πέμπτη ήρθε ξανά στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά όμως για εξωαγωνιστικούς λόγους. Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος άσος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Χριστίνα.

Η σχέση των δύο νέων θα περάσει στο επόμενο στάδιο στις 28 Δεκεμβρίου, ενώ η τοποθεσία που θα λάβει χώρα το γεγονός δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένη. Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, ενώ κάποια άλλα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο γάμος τους θα γίνει στον Βόλο, δηλαδή στο μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Κωνσταντέλιας.

Η πορεία του Γιάννη Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ το 2021, ενώ στις 17 Ιανουαρίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Εκείνη τη σεζόν αγωνίστηκε σε συνολικά 3 αγώνες με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Στο φινάλε της σεζόν, πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Στις 20 Ιανουαρίου 2022, ο Κωνσταντέλιας παραχωρήθηκε ως δανεικός στην βελγική ΚΑΣ Όιπεν ενώ, ταυτόχρονα, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Το καλοκαίρι εκείνου του έτους επέστρεψε στην Ελλάδα και από την περίοδο 2022/23 αγωνίζεται στον «Δικέφαλο του Βορρά», ως βασικός. Ο «Ντέλιας» αναδείχθηκε το 2023 στα βραβεία του ΠΣΑΠ ως ο «Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής» της Σούπερ Λιγκ.