Γιώργος Θεοφάνους: Απάντησε στη Νατάσα Θεοδωρίδου για το «Φεγγάρι μου» – «Το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό»

Ο Γιώργος Θεοφάνους θέλησε να δώσει απάντηση στην Νατάσα Θεοδωρίδου, που αποφάσισε να αποσύρει το τραγούδι «Φεγγάρι μου» από το πρόγραμμά της.

Ο Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε την απόφαση της Νατάσας Θεοδωρίδου να αποσύρει από το πρόγραμμά της το τραγούδι «Φεγγάρι μου», μετά τη διαφημιστική χρήση του κομματιού με αλλαγές από γνωστή αλυσίδα, όπου συμμετείχε ο Τάσος Μπουγάς.

Ο μουσικοσυνθέτης θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου και απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στo Breakfast@Star.

«Το τραγούδι ανήκει στον συνθέτη και τον στιχουργό. Ίσως η Νατάσα Θεοδωρίδου το ένιωσε έτσι και γι’ αυτό το αφαίρεσε από το πρόγραμμά της. Σήμερα, ένας νέος τραγουδιστής σκέφτεται πού θα επενδύσει τα χρήματα που θα κερδίσει», είπε κλείνοντας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Tryfonos (@tasostrifonos)

«Πολλές φορές όταν αναφέρομαι στη μητέρα μου μου λένε ότι αν δεν την είχα χάσει μπορεί να μην ήμουν το ίδιο. Ας μην την είχα χάσει λοιπόν και ας μην ήμουν το ίδιο», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Γιώργος Θεοφάνους και Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2002. To 2008 κυκλοφορεί ο δίσκος “Δίπλα σε σένα”, μια συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας. Ο δίσκος περιελάμβανε και τρία νέα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους έξι χρόνια μετά τη πρώτη δισκογραφική τους συνύπαρξη.

 

To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Απάντησε στη Νατάσα Θεοδωρίδου για το «Φεγγάρι μου» – «Το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .