Γιώργος Λιάνης: Είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανίζονται λαϊκοί τραγουδιστές στο Ηρώδειο

«Κάποτε στέρησαν το Ηρώδειο από την Ειρήνη Παπά. Επιτέλους, τι είναι το Ηρώδειο;», είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Ο Γιώργος Λιάνης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Ηλία Σκουλά. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το Ηρώδειο και του λαϊκούς τραγουδιστές που εμφανίζονται εκεί, που όπως τόνισε, άργησε να συμβεί αυτό.

«Είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανίζονται λαϊκοί τραγουδιστές στο Ηρώδειο. Κάποτε στέρησαν το Ηρώδειο από την Ειρήνη Παπά. Επιτέλους, τι είναι το Ηρώδειο; Δεν είναι η Ακρόπολη, είναι ένα ρωμαϊκό κτίσμα!

Έχουν τραγουδήσει εκεί τραγουδιστές και τραγουδιστές, γιατί όχι ο Αργυρός, γιατί όχι η Πάολα; Μόνο ο Σαββόπουλος; Κάποτε, τα τραγούδια του Θεοδωράκη τα τραγουδούσαν πέντε τραγουδίστες, τώρα όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχουν πλέον ταμπού, να πέσουν τα τείχη!», είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Ο Γιώργος Λιάνης είπε επίσης: «Η τηλεόραση είναι ένα φονικό όργανο. Είναι άδικο οι δημοσιογράφοι να είναι δικαστές και εισαγγελείς.

Θα βγουν στη δημοσιογραφία πολύ καλύτεροι από εμάς. Είναι επίτευγμα που ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή».

To άρθρο Γιώργος Λιάνης: Είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανίζονται λαϊκοί τραγουδιστές στο Ηρώδειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .