Γιώργος Παπαγεωργίου – Δανάη Μιχαλάκη: Θα έχει δύο ονόματα η κόρη μας

Τα δυο ονόματα που θα δώσεουν στην κόρη τους -που έχει αποκτήσει με τη Δανάη Μιχαλάκη– αποκάλυψε σε συνέντευξη ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, μίλησε στην εφημερίδα Reallife, με αφορμή τη συμμετοχή τους στην τηλεοπτική σειρά «Μάγισσα» αλλά και τις δυο θεατρικές παραστάσεις που σκηνοθετεί και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στις ισορροπίες που άλλαξε στην καθημερινότητά του με τη Δανάη Μιχαλάκη η γέννηση της κόρης τους.

Ο ερχομός της κόρης σας άλλαξε τις ισορροπίες;

Μοιραία συμβαίνει αυτό. Αλίμονο αν θεωρούσαμε πως η έλευση της μικρής δεν θα έφερνε νέα δεδομένα, αλλά για μένα είναι ευπρόσδεκτο. Μου αρέσει η ζωή μου τώρα, τα ξενύχτια, η ταλαιπωρία του να προσπαθήσεις να καταλάβεις γιατί κλαίει το μωρό. Αισθάνεσαι ότι μπροστά σου βλέπεις τον εαυτό σου όταν ήσουν μικρός, τον κύκλο της ζωής κι εμένα με πιάνει μια συγκίνηση ξαφνικά όταν συνειδητοποιώ ότι μου ανατεθεί ο ρόλος του προστάτη μιας οικογένειας ή του πατέρα μιας κόρης που αύριο θα ακούω από τα χείλη της την λέξη “μπαμπά”. Γελάω πολύ με τις καθημερινές εκπλήξεις της μικρής.

Ετοιμάζεται την βάπτισή της;

Όχι, προς το παρόν δεν έχουμε μπει στην διαδικασία κάποιας προετοιμασίας, ούτε έχουμε κλείσει ημερομηνία. Η μικρή θα έχει δύο ονόματα, το πρώτο Έλλη, το δεύτερο Φιλαρέτη. Το πρώτο είναι το όνομα που μας αρέσει πολύ, το δεύτερο είναι από τη μητέρα μου. Αν μεγαλώνοντας αποφασίσει να ακολουθήσει το δεύτερο όνομα, στο χέρι της είναι, ας κάνει ότι θέλει.

Έχετε βρει νονούς;

Έχουμε βρει δύο φίλους, που είναι κι από τον χώρο μας, συνάδελφοι, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να τους αποκαλύψω.

To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου – Δανάη Μιχαλάκη: Θα έχει δύο ονόματα η κόρη μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .