Δεκατριάχρονη καταγγέλλει ότι ο Diddy τη βίασε μαζί με δύο άλλους celebrities – «Είσαι έτοιμη για το πάρτι»

Επτά νέες αγωγές έχουν κατατεθεί κατά του Sean «Diddy» Combs γνωστού και ως Puff Daddy ενώ σε μία από αυτές, μία τότε 13χρονη κοπέλα μιλά για δύο ακόμα celebrities που ήταν μαζί του και τη βίασαν.

Είναι η πρώτη φορά σε όλο αυτό το διάστημα της υπόθεσης του Puff Daddy ή Sean «Diddy» Combs, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, βιασμό ανηλίκων και trafficking, που άλλες διασημότητες αναφέρονται και κατηγορούνται για συμμετοχή σε σεξουαλική επίθεση, χωρίς βέβαια να κατονομάζονται.

Όπως αποκαλύπτει το CNN, στην αγωγή που κατέθεσε μια κοπέλα που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Jane Doe», δηλώνει ότι ήταν 13 ετών το 2000, όταν προσκλήθηκε από έναν οδηγό λιμουζίνας του Diddy να παρευρεθεί σε ένα afterparty των MTV Video Music Awards που διοργάνωσε ο Combs στη Νέα Υόρκη.

Αφού κατανάλωσε ένα ποτό, η 13χρονη αναφέρει ότι άρχισε να νιώθει υπνηλία και έψαξε για ένα μέρος για να ξαπλώσει. Λίγο αργότερα, ο Diddy μαζί με έναν άνδρα celebrity και μια γυναίκα celebrity – που δεν κατονομάζονται – μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα όπου ξεκουραζόταν.

«Είσαι έτοιμη για το πάρτι!» της είπε ο Diddy. 

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την μήνυση της γυναίκας, ο Diddy την βίασε, ενώ οι άλλοι δύο celebrities βρίσκονταν στο δωμάτιο και παρακολουθούσαν. Στη συνέχεια τη βίασε και ο celebrity. 

Εκπρόσωποι του Diddy παρέπεμψαν το CNN σε προηγούμενη δήλωση των δικηγόρων του, σύμφωνα με την οποία αρνούνται τους ισχυρισμούς σε έξι άλλες αγωγές που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

«Ο κ. Combs και η νομική του ομάδα έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στα γεγονότα, στις νομικές υπερασπιστές τους και στην ακεραιότητα της δικαστικής διαδικασίας», ανέφεραν οι δικηγόροι του Combs στη δήλωση. «Στο δικαστήριο, η αλήθεια θα επικρατήσει: ότι δεν έχει επιτεθεί ποτέ σεξουαλικά σε κανέναν – ενήλικα ή ανήλικα, άνδρα ή γυναίκα».

Οι νεότερες αγωγές, πέντε από τις οποίες κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης και δύο στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, περιλαμβάνουν ισχυρισμούς για βιασμό, σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση από τον Combs μεταξύ 2000 και 2022 στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας. Όλα τα περιστατικά συνέβησαν στα πάρτι που διοργανώθηκαν από τον Combs.

Ο Combs βρίσκεται υπό κράτηση στη Νέα Υόρκη, καθώς περιμένει τη δίκη του, η οποία θα ξεκινήσει τον Μάιο.

Από τον Νοέμβριο του 2023, έχουν υποβληθεί τουλάχιστον 25 μηνύσεις κατά του Combs.

To άρθρο Δεκατριάχρονη καταγγέλλει ότι ο Diddy τη βίασε μαζί με δύο άλλους celebrities – «Είσαι έτοιμη για το πάρτι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .