Δεν «μασάει» η Νότιγχαμ Φόρεστ – Έμεινε «όρθια» και στο Στάμφορντ Μπριτζ με 10 παίκτες!

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Νότιγχαμ Φόρεστ, που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Στάμφορντ Μπριτζ, για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 78′ λόγω αποβολής του Γουόρντ-Πράουζ, κράτησαν το 1-1 απέναντι στην Τσέλσι μέχρι το τέλος και πήραν έναν σημαντικό βαθμό, διατηρώντας παράλληλα το εκτός έδρας αήττητο στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο είχε και μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Σάντσες.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε το προβάδισμα στο σκορ λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Κρις Γουντ να βρίσκει δίχτυα στο 49′. Ο Γουόρντ-Πράουζ έκανε το γέμισμα στη μεγάλη περιοχή της Τσέλσι με εκτέλεση φάουλ, ο Μιλένκοβιτς πήρε την κεφαλιά, με τον Γουντ να κινείται στην πορεία της μπάλας και με προβολή να νικάει τον Σάντσες.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 57′ με τον Μαντουέκε να νικάει τον Σελς με συρτό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 78ο λεπτό ο Γουόρντ-Πράουζ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς.

Η Νότιγχαμ στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το τέλος άντεξε στην πίεση της Τσέλσι και μάλιστα είχε την ευκαιρία να φύγει με το «διπλό» από το Λονδίνο. Στα 13 λεπτά των καθυστερήσεων, οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά καμία δεν μπόρεσε να το πετύχει, με τους δύο τερματοφύλακες να κάνουν σπουδαίες επεμβάσεις.