Διαδικτυακές συζητήσεις για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των ηλικιωμένων ελληνικής καταγωγής

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ συνεργάζεται με το Αυστραλιανό Κέντρο Έρευνας & Καινοτομίας του Τομέα Φροντίδας Ηλικιωμένων (ARPA) για να κατανοήσει τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των ηλικιωμένων ελληνικής καταγωγής, διασφαλίζοντας ότι οι τρέχουσες και μελλοντικές μας υπηρεσίες υποστηρίζουν τους ηλικιωμένους να ζουν με τον τρόπο που επιθυμούν.

Προσκαλούμε άτομα ελληνικής καταγωγής να συμμετάσχουν σε μία συζήτηση, σε μία ομάδα επικεντρωμένης συζήτησης (διάρκειας έως 1 ώρας) και/ή σε συνέντευξη (διάρκειας έως 30 λεπτών) που θα διεξαχθεί από το Κέντρο ARIIA. Θα παρέχουμε στους συμμετέχοντες μια δωροεπιταγή αξίας $50 ως ευχαριστώ για τον χρόνο τους.

Οι συζητήσεις, οι ομάδες επικεντρωμένης συζήτησης και οι προσωπικές συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθιύν σε διάφορους χώρους στη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα και διαδικτυακά.

Οι διαδικτυακές συζητήσεις έχουν προγραμματιστεί για:

– Τρίτη, 15 Οκτωβρίου @7.30μμ (Ώρα Ανατολικής Αυστραλίας)

– Σάββατο, 19 Οκτωβρίου @2.30μμ (Ώρα Ανατολικής Αυστραλίας)

– Τρίτη, 22 Οκτωβρίου @1μμ (Ώρα Ανατολικής Αυστραλίας)

– Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου @7.30μμ (Ώρα Ανατολικής Αυστραλίας)

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή μέσω του παρακάτω συνδέσμου https://shorturl.at/5WOFV

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο φύλλο πληροφοριών συμμετεχόντων στον παραπάνω σύνδεσμο. Το κέντρο ARIIA δεν θα κοινοποιήσει καμία από τις ιδιωτικές σας πληροφορίες σας στη ΦΡΟΝΤΙΔΑ. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Nicky Baker στο [email protected] ή στο (08) 7221 8745. Μπορείτε να αποσυρθείτε από την έρευνα ανά πάσα στιγμή γνωστοποιώντας το στην ερευνητική ομάδα. Το έργο αυτό έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Ηθικής της Ανθρώπινης Έρευνας του Πανεπιστημίου Flinders (Αριθμός έργου 6825).

The post Διαδικτυακές συζητήσεις για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των ηλικιωμένων ελληνικής καταγωγής appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.