«Εγώ δεν ήμουν ποτέ στη ΝΔ» – Άγριος καβγάς Γκλέτσου – Αντώναρου για τον ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Απόστολο Γκλέτσο και στον υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη Ευάγγελο Αντώναρο.

«Ότι ορίζει το καταστατικό, αυτό θα γίνει» ήταν η απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου στην αξίωση του Ευάγγελου Αντώναρου να πάρει πρωτοβουλία για την αποδοχή της υποψηφιότητας Κασσελάκη. Ωστόσο διαφώνησαν σε έντονο ύφος για το τι ακριβώς ορίζει το καταστατικό. Η αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης.

«Ο Κασσελάκης έλεγε μπαρούφες με τις οποίες γελούσαμε»

Ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε πως «μας χωρίζει πολιτισμικό χάος με τον Στέφανο, δεν τον θεωρώ καν πολιτικό». Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις υποστήριξε πως «οι δημοσκοπήσεις λαμβάνουν υπόψη τις απαντήσεις όλων. Και μεταξύ αυτών πολιτών που ψηφίζουν κι άλλα κόμματα, τα οποία επιθυμούν τον Κασσελάκη. Είχα στηρίξει για δύο μήνες τον Στέφανο, αλλά με στο τέλος με απογοήτευσε γιατί έκανε προσωπική προβολή και έλεγε μπαρούφες με τις οποίες γελούσαμε. Είναι δυνατόν να δεχτούμε κάποιον που στέλνει εξώδικα, μας κατηγόρησε για μαύρα ταμεία και διαπλοκή;»

Απαντώντας σε έντονο ύφος ο Ευάγγελος Αντώναρος, υποστήριξε πως «δεν έχετε το πολιτικό ανάστημα να πείτε πως θα πρέπει να είναι και ο Κασσελάκης υποψήφιος πρόεδρος, όπως ορίζει το καταστατικό, το οποίο δεν γνωρίζετε;».

Συνέχισε λέγοντας πως «τώρα τα σκοτεινά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ φτάνουν στο σημείο να θέλουν να πουλήσουν ακόμη και το κόκκινο, το κόμμα διοικεί μια μικρή ομάδα στελεχών».

«Δεν ήμουν εγώ στη ΝΔ όπως ήσασταν εσείς και τώρα δηλώνετε αριστερός»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε πως «θέλουμε τον Κασσελάκη να τον νικήσουμε στις εκλογές». Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου ο οποίος τον ρώτησε «από πότε είστε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού είχατε ένα κόμμα που το λέγατε Τελεία και μάλιστα δηλώνατε φιλελεύθερος»

Απαντώντας ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι «πάντως δεν ήμουν εγώ στη ΝΔ όπως ήσασταν εσείς και τώρα δηλώνετε αριστερός. Εγώ πάντα δήλωνα αριστερός και έκανα αγώνες».

Δείτε την αντιπαράθεση των Απόστολου Γκλέτσου και Ευάγγελου Αντώναρου: