Εντεκάχρονη στις ΗΠΑ παρίστανε τη νεκρή για να σωθεί από τον αδερφό της που σκότωσε 5 μέλη της οικογένειάς τους (video)

Η 11χρονη δέχτηκε πυροβολισμούς στο χέρι και τον λαιμό. Αφού έπεσε στο πάτωμα, άρχισε να παριστάνει τη νεκρή για να μην δεχθεί το τελειωτικό χτύπημα από τον αδερφό της

Εντεκάχρονο κορίτσι από την κοινότητα Fall City της Ουάσινγκτον είδε με τα ίδια της τα μάτια, όλα τα μέλη της οικογένειάς της δολοφονημένα μέσα στο σπίτι τους.

Δράστης των δολοφονιών, σύμφωνα με την μαρτυρία της, ο 15χρονος αδερφός της.

Η 11χρονη, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς. Όταν άνοιξε την πόρτα του υπνοδωματίου της, βρήκε τον πατέρα της στο πάτωμα με αίμα στο κεφάλι.

Προσπαθούσε να δει εάν είναι κανείς ζωντανός

Δίπλα κείτονταν νεκροί ο 9χρονος αδερφός της και η 7χρονη αδερφή της. Ο έφηβος αδερφός της, μόλις την είδε, στόχευσε προς το μέρος της και την πυροβόλησε στο χέρι και τον λαιμό.

A 15-year-old boy allegedly killed five family members at their $2 million lakeside mansion in Fall City, #Washington, about 30 miles east of #Seattle

Two adults & three young teens were found shot dead inside the home on Monday morning. One teenage girl survived after being pic.twitter.com/1ExbONUsiz

— LIVE LEAK OFFICIAL ®️ (@Daily_News86) October 27, 2024

Εκείνη θυμάται τον 15χρονο να περπατάει γύρω από τα πτώματα για να δει ποιος ήταν ακόμα ζωντανός. Τότε ήταν που αποφάσισε να παριστάνει τη νεκρή, προκειμένου να σωθεί από το τελειωτικό χτύπημα.

Τελικά, κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι μέσα από ένα παράθυρο και πήγε στο σπίτι του γείτονα, απ’ όπου κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Η Αστυνομία δήλωσε πως όταν έφτασε βρήκε στο σπίτι νεκρούς δύο ενήλικες και τρία παιδιά.

«Φαίνεται ότι πρόκειται για ένα οικογενειακό περιστατικό, συγκεκριμένα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορά όχι μόνο έναν νεαρό άνδρα που τώρα έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά και τη χρήση όπλων… Αυτό που συνέβη εδώ, το πρωί είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί πριν γίνει η κλήση στην Άμεση Δράση ή προτού φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας King.

Ο 15χρονος συνελήφθη, ωστόσο το κίνητρο των πράξεών του παραμένει ακόμη άγνωστο.

Πηγή: in.gr