Επίσημη Έναρξη Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης “Μαζί στη ζωή”

Το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:00, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση έναρξης της Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης “Μαζί στη Ζωή” του ΠΑΣΥΚΑΦ, σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα.

Η επίσημη έναρξη της εκστρατείας έγινε από την Πρόεδρο του Συνδέσμου, Δρ. Άννα Αχιλλεούδη, σε συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τη Διοίκηση και στελέχη του ΠΑΣΥΚΑΦ, στον προαύλιο χώρο του Caffè Nero Strovolos Library.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κυρία Χρυστάλλα Δημητρίου, Ανώτερη Υπαστυνόμος της Αστυνομικής Ακαδημίας εκ μέρους του Αρχηγού της Αστυνομίας, καθώς και άλλοι αξιωματούχοι, βουλευτές, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, συνεργάτες και υποστηρικτές του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ, στους οποίους ο Σύνδεσμος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε ο graffiti καμβάς με τίτλο “Σημαίνει Πολλά”, ένα έργο του γνωστού street artist Paparazzi, το οποίο δημιουργήθηκε ζωντανά στον χώρο της εκδήλωσης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν προσθέτοντας τη δική τους καλλιτεχνική πινελιά, συμβάλλοντας έτσι στην ολοκλήρωση του έργου. Ο καμβάς αυτός διατίθεται προς πώληση, με τα έσοδα να προορίζονται για την ενίσχυση των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Θερμές ευχαριστίες στην παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής A.I.Musiclab, η οποία σε συνεργασία με την παιδική χορωδία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου, χάρισε μουσικές στιγμές, ομορφαίνοντας το απόγευμά μας.

Σύνθημα της φετινής εκστρατείας του ΠΑΣΥΚΑΦ, είναι το ‘Σημαίνει πολλά’ και στόχος της είναι η συλλογή του ποσού των 550 000 ευρώ για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του Συνδέσμου. Αυτό το ποσό μπορεί να επιτευχθεί αν ο καθένας από εμάς εισφέρει τουλάχιστον 2 ευρώ.

Ο έρανος θα διεξάγεται για όλο το μήνα Οκτώβριο. Οι εισφορές μπορούν να γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου, μέσω SMS στο 7060 με κωδικό PASYKAF 5, 3 ή 1, καθώς και ηλεκτρονικά στο www.pasykaf.org . Παράλληλα, από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί οδικός έρανος.

O ΠΑΣΥΚΑΦ διεκδικεί εδώ και 4 δεκαετίες, καλύτερη ποιότητα για όλους τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και τους οικείους τους και την προσφέρει με τις δωρεάν υπηρεσίες του παγκύπρια. Το 2023 ανταποκρίθηκε στις ανάγκες 7,968 ατόμων και των οικογενειών τους, πραγματοποιώντας 39,254 συναντήσεις σε όλη την Κύπρο.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο κοινό για τις εισφορές του, καθώς και στον ‘Υπερήφανο Υποστηρικτή’ ΟΠΑΠ Κύπρου, τον ‘Υποστηρικτή’ Eurobank, τον ‘Στρατηγικό Συνεργάτη’ Cyta Business, τον ‘Επίσημο Υποστηρικτή Προβολής’ Mesimvria, τον ‘Χορηγό Επικοινωνίας’ Alpha Κύπρου, καθώς και σε όλους τους υποστηρικτές, εθελοντές και συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκστρατεία “Μαζί στη ζωή”.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και να κάνουμε τη διαφορά για τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους, ώστε να νιώσουν την αγάπη και τη στήριξή μας που τόσο χρειάζονται.

Μαζί στη ζωή, λοιπόν και φέτος!

Γιατί το να προσφέρουμε σημαίνει πολλά!