ΕΡΕΥΝΑ Blue Heart: Τα σημαντικότερα προβλήματα των παιδιών σήμερα και τι κάνουν οι γονείς – ΨΗΦΙΣΤΕ

Έρευνα της Analytica Market Research για λογαριασμό του Blue Heart Foundation με σκοπό να δοθούν απαντήσεις σε βασικά ζητήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι πολίτες –  Στο επίκεντρο, της πρώτης από μια σειρά ερευνών, τα παιδιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μεγαλώνοντας. Οι φόβοι, οι δυσκολίες, οι κίνδυνοι και οι ανησυχίες των ιδίων αλλά και των γονέων τους – Πως αντιμετωπίζονται όλα αυτά; Ψηφίστε στη μεγάλη έρευνα και δώστε κατεύθυνση στις επερχόμενες δράσεις του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Blue Heart

Εάν έχετε παιδιά και ειδικά στην εφηβεία, είναι πιθανό ότι, κάποια στιγμή, θα αντιμετωπίσουν ορισμένα κοινά προβλήματα που τείνουν να εμφανίζονται σε αυτό το στάδιο της ζωής. Γνωρίζοντας ποια μπορεί να είναι αυτά, θα σας βοηθήσει να τα διαχειριστείτε εγκαίρως.

Με αυτό το δεδομένο και επιθυμώντας να δώσει κάθε δυνατή βοήθεια στα ίδια τα παιδιά που βιώνουν αμέτρητες σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές αλλά και τους γονείς τους, το Blue Heart Foundation διενεργεί έρευνα μέσω της Analytica Market Research.

Πρόκειται για την 1η από μία σειρά ερευνών που διενεργούνται με στόχο να καταγραφούν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και εν συνεχεία να δώσουν κατεύθυνση στον Οργανισμό και τις επερχόμενες δράσεις του σε σχέση με τις ανάγκες της κοινωνίας σήμερα.

Τα ευρήματα των ερευνών θα ανακοινωθούν συλλογικά το επόμενο διάστημα.

Με την παρούσα, πρώτη έρευνα που τίθεται ενώπιον των πολιτών για συμμετοχή, επιχειρείται η εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά κυρίως κατά την περίοδο της εφηβείας, τις συγκρούσεις στο οικογενειακό ή κοινωνικό περιβάλλον, τους κινδύνους, τους φόβους και τις ανησυχίες των ιδίων αλλά και γονέων τους. Επίσης η αναγνώριση αυτών των ζητημάτων και η διαχείριση τους από την πλευρά του οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΩ

H Analytica εντάσσει και αυτή τη φορά στη μεθοδολογία της τη διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η Analytica Market Research υιοθετώντας την τάση που ακολουθείται διεθνώς στον τομέα των ερευνών, επεκτείνεται και στα διαδικτυακή ψηφοφορία, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες, τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμες, που παρέχουν τη δυνατότητα ποιοτικών ελέγχων. Συγκεκριμένα, τα μέσα που έχει στη διάθεση της η ομάδα ερευνητών-στατιστικολόγων της Analytica Market Research παρέχουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα διαγραφής πολλαπλών συμμετοχών, ενώ τα σύγχρονα συστήματα μπορούν να αναγνωρίσουν και πανομοιότυπες, ταυτόχρονες ενέργειες.