Η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη ατασθαλία που έκανε ως φοιτήτρια – «Έτσι το εξηγώ»

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε στην κάμερα, κάτι που συνήθιζε να κάνει στα φοιτητικά της χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και σε μια δυσάρεστη περιπέτεια που της προκάλεσε φόβο.

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για μια δύσκολη εμπειρία που είχε με μια εμμονική θαυμάστριά της. Όπως αφηγήθηκε στη συνέντευξή της στους Weekenders, μια γυναίκα την παρακολουθούσε για χρόνια, φτάνοντας στο σημείο να εύχεται να πάθει κάποιο ατύχημα.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι χρόνια μετά, η stalker της ζήτησε συγγνώμη μέσω Facebook. Επίσης, περιέγραψε την αυτοκαταστροφική της συνήθεια να καταναλώνει γλυκά σε υπερβολικό βαθμό στα φοιτητικά της χρόνια.

«Η μεγαλύτερη ατασθαλία που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν όταν στα φοιτητικά μου χρόνια, έτρωγα γλυκά σε υπερβολικό βαθμό, που αυτό γινόταν ίσως αυτοκαταστροφικό. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι μικρότερη η μητέρα μου δεν με άφηνε να τρώω όσα γλυκά ήθελα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη stalker που είχε. «Είχα μία κοπέλα stalker για πάρα πολλά χρόνια, η οποία ερχόταν σπίτι μου, την έβλεπα κάτω στις σκάλες. Μου ευχόταν να πέσω με τη μηχανή και να χτυπήσω το πρόσωπό μου και να πάω στο νοσοκομείο. Μετά από χρόνια μου ζήτησε συγνώμη μέσω Facebook», ανέφερε.

Η καριέρα της Ναταλίας Γερμανού, έχει συνδεθεί έντονα με το Θέατρο Αμόρε, με το οποίο συνεργάστηκε για δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

To άρθρο Η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη ατασθαλία που έκανε ως φοιτήτρια – «Έτσι το εξηγώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .