Η Τζόντι Φόστερ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία της Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster) θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι με τίτλο «Vie Privée» έχοντας στο πλευρό της τον βραβευμένο Γάλλο σταρ Ντανιέλ Οτέιγ (Daniel Auteuil).

Η ταινία μυστηρίου ακολουθεί τη διάσημη ψυχίατρο Lilian Steiner, η οποία αναλαμβάνει να ερευνήσει το θάνατο ενός από τους ασθενείς της, πιστεύοντας ότι πρόκειται για δολοφονία.

Σύμφωνα με το Deadline, το καστ συμπληρώνουν οι Βιρζινί Εφιρά (Virginie Efira), Ματιέ Αμαλρίκ (Mathieu Amalric), Βενσάν Λακόστ (Vincent Lacoste) και Λουάνα Μπαϊράμι (Luana Bajrami).

Είναι η έκτη ταινία της Ζλοτόφσκι η οποία συνυπογράφει και το σενάριο μαζί με την Γαλλίδα συγγραφέα Αν Μπερέστ (Anne Berest).

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται μεταξύ Παρισιού και Νορμανδίας. Είναι η τρίτη εβδομάδα γυρισμάτων, τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 22 Νοεμβρίου.

Την παραγωγή μοιράζονται ο Φρέντερικ Ζουβ (Frédéric Jouve) μέσω της Les Films Velvet και το France 3 Cinéma.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζόντι Φόστερ αναλαμβάνει ρόλο σε γαλλόφωνη παραγωγή. Σε ηλικία μόλις 14 ετών η πολυβραβευμένη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στο γαλλικό σινεμά με την ταινία «Fleur Bleu» και το 1984 συνεργάστηκε με τον Κλοντ Σαμπρόλ στο «Le sang des autres», σύμφωνα με το Variety.

Σε συνέντευξη του ο Σαμπρόλ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «οι γνώσεις της στις τεχνικές πτυχές της κινηματογραφικής παραγωγής είναι εκπληκτικές».

Τον περασμένο μήνα πρόσθεσε ένα ακόμη βραβείο στην ήδη εντυπωσιακή της καριέρα κερδίζοντας το πρώτο της Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά του HBO, «True Detective: Night Country».

To άρθρο Η Τζόντι Φόστερ θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία της Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .