Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Αρνήθηκε μπροστά στην κάμερα ότι έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις τους

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου υπήρξαν παντρεμένοι και απέκτησαν δύο παιδιά. Χώρισαν και σήμερα οι σχέσεις τους, δεν είναι οι καλύτερες.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε μπροστά στις κάμερες ότι οι σχέσεις του, με την Σίσσυ Χρηστίδου, δεν έχουν εξομαλυνθεί. Ο καλλιτέχνης τόνισε ότι υπάρχει χώρος και χρόνος για την προσωπική του ζωή, με τα δύο του παιδιά, να είναι η πρώτη προτεραιότητα της ζωής του. Στα 46 του χρόνια, προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τις δηλώσεις για τα προσωπικά του.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Μίμη Πλέσσα έδωσαν το παρών η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Κοχλατζή. Εκεί ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε για την προσωπική του ζωή και για τις σχέσεις του σήμερα με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είμαστε γενικότερα πολύ καλά αυτήν την περίοδο. Όλα πάνε πάνω – κάτω και είμαι στα πάνω μου ψυχολογικά και γενικά σαν φάση, οπότε θα το εκμεταλλευτώ. Υπάρχει χώρος για προσωπική ζωή και το έχω επιλέξει συνειδητά να το κάνω ορίζοντάς το γύρω από τα παιδιά μου.

Επειδή είμαστε πολλές μέρες μαζί με τα παιδιά, αισθάνομαι μεγάλη χαρά που μπορούμε να είμαστε μαζί πολλές ώρες.

Έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου; Ο ίδιος απάντησε κοφτά και με χαμόγελο: «Όχι!».

Στις 16 Αυγούστου 2009 ο Θοδωρής Μαραντίνης παντρεύτηκε έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης την Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους: τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο. Στις 23 Απριλίου 2019, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: Αρνήθηκε μπροστά στην κάμερα ότι έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .