Θυμάστε την αθλήτρια που… πάτωσε στο breakdance στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Είναι… αγνώριστη!

Αν κάποτε προσπαθήσει κάποιος να δημιουργήσει λίστα με τους χειρότερους αθλητές που έχουν περάσει ποτέ από Ολυμπιακούς Αγώνες, τόσο σίγουρα θα συμπεριλάβει το όνομά της.

Η Ρέιτσελ Γκαν, «κατέβηκε» στους Αγώνες στο Παρίσι με το ψευδώνυμο Raygun και έχασε σε όλους τους αγώνες breakdancing που συμμετείχε. Μάλιστα, κόντρα στην γαλλίδα Syssy πήρε «μηδέν» από όλους τους κριτές και οι κινήσεις της έγιναν viral στα social media.

Τα χειρότερα ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες του συγκεκριμένου αγώνα, με την 36χρονη breaker να δέχεται έναν απίστευτο πόλεμο από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που δεν της χαρίστηκαν για την εμφάνισή της.

Από τότε έχουν περάσει περίπου 2,5 μήνες, η Ρέιτσελ Γκαν αυτό το διάστημα γύρισε τον κόσμο (κρίνοντας από τον λογαριασμό της στο Instagram), γνώρισε διάφορους διάσημους (όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και ο Μπόι Τζορτζ), εμφανίστηκε σε διάφορες εκπομπές (όπως του Τζίμι Φάλον) και για πρώτη φορά στην καριέρα της κατάφερε να φτάσει στο Νο1 της κατάταξης του World DanceSport Federation.

View this post on Instagram

A post shared by Rachael Gunn (@raygun_aus)

Και πλέον ήρθε η ώρα να μας συστηθεί ξανά. Η Raygun φωτογραφήθηκε για το Stellar Magazine και δεν έχει καμία σχέση με την ελαφρώς περίεργη και ατημέλητη εικόνα που είχαμε δει στις τηλεοράσεις μας.

View this post on Instagram

A post shared by Stellar (@stellarmag)

Μάλιστα, στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, τόνισε «δεν με σπάσατε, δεν τα καταφέρατε, θα υπερασπιστώ αυτό που έκανα στους Αγώνες».