Ισραήλ – Σύζυγος Νετανιάχου: Ήταν επίθεση σε όλο το Ισραήλ, η επίθεση στο σπίτι μας

Η ανάρτηση της πρώτης Κυρίας του Ισραήλ – «Η καρδιά μας είναι με τους στρατιώτες και τους ήρωές μας»

Η σύζυγός του Μπενιαμίν Νετανιάχου, Σάρα, σχολίασε σε ανάρτησή της στο Instagram, το χτύπημα της Χεζμπολάχ με στόχο την πρωθυπουργική κατοικία στην Καισάρεια και τον ίδιο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Netanyahu (@sara.netanyahu)

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την ανησυχία και τα συγκινητικά μηνύματα» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για όλους μας, νιώθουμε τη ζεστή αγκαλιά και τη δύναμη που μας δίνετε για να συνεχίσουμε, να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε κάθε απειλή και να δυναμώνουμε τα χέρια των γενναίων στρατιωτών μας».

«Η απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού του Ισραήλ και εμένα δεν είναι απλώς μια προσωπική απόπειρα – είναι επίθεση σε όλους μας, στον λαό του Ισραήλ, στις αξίες και τον τρόπο του λαού μας» συμπλήρωσε η Σάρα Νετανιάχου.

«Η καρδιά μας είναι με τους στρατιώτες και τους ήρωές μας, που υπερασπίζονται τη χώρα με απαράμιλλη αφοσίωση και θάρρος. Είμαστε μαζί τους, και όπως πάντα, θα συνεχίσουμε να μένουμε σταθεροί απέναντι σε κάθε πρόκληση. Εύχομαι σε όλους μας ήρεμες μέρες και ασφάλεια για όλους μας» κατέληξε.

Πηγή: Protothema.gr