Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν θέλω ούτε να με θυμάστε ούτε να σας θυμάμαι»

«Ήρθα σε αυτή τη ζωή για να απολαύσω αυτό το ταξίδι και δεν θέλω τίποτα άλλο, μέχρι εκεί», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Για τη νέα σειρά στην οποία συμμετέχει, «Μαύροι πίνακες», τον ρόλο του σε αυτή τη ζωή, τον γιο του και τον έρωτα, μίλησε σήμερα το πρωί (18.10.2024) στην εκπομπή «Breakfast@Star» ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε αρχικά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο γύρισμα μιας σκηνής

«Στους Μαύρους πίνακες μπορώ να ομολογήσω ότι, όταν ήρθε η ώρα της σκηνής που ετοιμαζόμαστε να πάμε στο νεκροτομείο, δυστυχώς για να μπω στη διαδικασία αυτού του ανθρώπου σκεφτόμουν τα χειρότερα για τη δική μου ζωή. Αλλιώς δεν μπαίνεις εύκολα. Σκέφτηκα ότι έχω παιδί και εγώ, αν θα συνέβαινε στο δικό μου παιδί κάτι τέτοιο», είπε αρχικά.

«Έρχεται ένα κλικ στον εαυτό σου και φεύγεις από την μετεφηβική ηλικία, την νεανική και περνάς στην πιο ώριμη. Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό κλικ σε μένα. Ήρθα σε αυτή τη ζωή για να απολαύσω αυτό το ταξίδι και δεν θέλω τίποτα άλλο, μέχρι εκεί. Ούτε να με θυμάστε θέλω, ούτε να σας θυμάμαι, ούτε να με ξαναδείτε, ούτε τίποτα! Αυτό ήρθα να ζήσω και να την κάνω», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Σχετικά με τον γιο του, είπε: «Όσο χρόνο έχω τον δίνω στον γιο μου. Ο λίγος ποιοτικός χρόνος είναι καλύτερος από οποιονδήποτε κενό χρόνο. Τίποτα δεν θέλω να του μάθω. Θα αποφασίσει αυτός», ανέφερε για τον γιο του.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλώντας για τον έρωτα δήλωσε:

«Ο έρωτας είναι κάτι που έρχεται στη ζωή σου. Εμένα με έχει βρει και στη συγκεκριμένη και άλλες φορές. Το θέμα είναι αν έχεις τα κότσια να τον ζήσεις». 

To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν θέλω ούτε να με θυμάστε ούτε να σας θυμάμαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .