Καμένα Βούρλα: Εξελίξεις στη δολοφονία της 84χρονης – Το ένα πράγμα που επαναλάμβανε συνέχεια η 50χρονη

Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές για την δολοφονία της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα, ενώ η 50χρονη φαίνεται να αρνήθηκε την εμπλοκή της.

Στον εισαγγελέα βρέθηκε χθες η 50χρονη, για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και του νόμου περί όπλων.

Σταθερή στις απαντήσεις της η 50χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία

Αρνητική ήταν η στάση που κράτησε η 50χρονη σε όσα ερωτήθηκε από τους αστυνομικούς, αρνούμενη την ανάμειξή της στη δολοφονία της 84χρονης. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, συνεχώς επαναλαμβάνε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η γυναίκα φαίνεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε όντως στην κατοικία, αλλά δεν την έβλαψε, όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να εισέρχεται στο κτίριο.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν φαίνεται να παρείχε η 50χρονη, παρότι τα στοιχεία που έχουν εντοπιστεί είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά και αποδεικνύουν την δράση της. Όπως ανέφερε η αστυνομία, «από τη λήψη πληθώρας καταθέσεων οικείων προσώπων και περίοικων του θύματος, από την επισκόπηση βιντεοληπτικού υλικού, που συλλέχθηκε και κατασχέθηκε κι από την αξιοποίηση εργαστηριακών ευρημάτων στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος προέκυψαν σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία που καταδεικνύουν την εμπλοκή της ανωτέρω αλλοδαπής».

Τα στοιχεία που «δείχνουν» την 50χρονη

Υπενθυμίζεται ότι η 84χρονη εντοπίστηκε νεκρή στις 12 Οκτωβρίου, στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα, με την αστυνομία να αρχίζει άμεσα έρευνα για την δολοφονία. Παράλληλα, καταθέσεις έδωσαν άτομα του στενού κύκλου της ηλικιωμένης.

Στους άμεσα ύποπτους ήταν και 50χρονη, καθώς και ο σύζυγός της, ο οποίος προσήχθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το βίντεο που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους, η γυναίκα φαίνεται ότι παρέμεινε στην κατοικία της 84χρονης περίπου για μιάμιση ώρα. Παρότι η αστυνομία αναζήτησε τα ρούχα, αλλά και τα παπούτσια που φόραγε η 50χρονη στις 11 Οκτωβρίου, η έρευνα κατέστη άκαρπη.

Τα ανωτέρω στοιχεία, μαζί με τις αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει η 50χρονη στην πρώτη κατάθεσή της, φαίνεται να δημιουργούν μία εικόνα ενοχής.