Καραμανλής και Σαμαράς δεν θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ

Βαθαίνει το ρήγμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με τους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά να μην δίνουν το «παρών» στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ.

Τα γραφεία Καραμανλή και Σαμαρά επικοινώνησαν με την Πειραιώς, ενημερώνοντας ότι δεν θα παρευρεθούν στο πάρτι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί.

Υπενθυμίζεται ότι την πρόσκληση στους δύο πρώην πρωθυπουργούς είχε απευθύνει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί τους.

Σχολιάζοντας την επικοινωνία του κ. Μητσοτάκη με τους Καραμανλή – Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είχε σημειώσει ότι «δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ οι δύο πρώην πρωθυπουργοί».

Μένει Βρυξέλλες ο Μεϊμαράκης

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απουσίες από τη γιορτή για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας δεν σταματούν εκεί, καθώς θα απουσιάζει – μένοντας Βρυξέλλες – και ο πρωην προεδρος της ΝΔ, ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Καμία αντίδραση από κυβέρνηση

Από το Μέγαρο Μαξίμου και τα κεντρικά της ΝΔ στην οδό Πειραιώς απέφυγαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για την απόφαση των Καραμανλή – Σαμαρά, τονίζοντας ότι «η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε όλους τους νεοδημοκράτες».