ΚΑΡΛ ΑΝΤΟΝΙ ΤΑΟΥΝΣ

Αν δεν είναι η πιο ηχηρή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού, είναι σίγουρα μια από τις τρεις πιο σημαντικές. Λίγες μέρες πριν αρχίσουν τα training camps, οι Νιου Γιορκ Νικς έστειλαν στη Μινεσότα τον Τζούλιους Ραντλ για να πάρουν τον Τάουνς κάνοντας all in για τον τίτλο.

Διότι πήραν έναν από τους καλύτερους σέντερ του περυσινού πρωταθλήματος, έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους (μαζί με τον Σάι Τζίλτζους Αλεξάντερ και τον Αντονι Εντουαρντς) της εκπληκτικής πορείας των Τίμπεργουλβς, που τους έφερε μέχρι τους τελικούς της Δύσης μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Και τώρα αυτός, ο Καρλ Αντονι Τάουνς, θα πρέπει να αποδείξει μετά από 9 συνεχόμενα χρόνια στη Μινεσότα ότι μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος τού να παίζει σε μια ομάδα μιας μητρόπολης των ΗΠΑ με κουλτούρα τίτλων, που έχει όμως σχεδόν μισόν αιώνα να κερδίσει έναν!

Το καλό είναι πως γεννήθηκε και μεγάλωσε μια ώρα δρόμο μακριά από το Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, άρα ξέρει τα κατατόπια. Επίσης οι Νικς φρόντισαν να μην τον αφήσουν μόνο, αφού με την απόκτηση και του Μίκαλ Μπρίτζες από τους Νετς τον Ιούνιο έχουν φτιάξει μια πεντάδα (Τζέιλεν Μπράνσον, Τζος Χαρτ, OG Ανουνόμπι, Μπρίτζες, Τάουνς) που κατά πολλούς είναι η καλύτερη σε όλο το ΝΒΑ. Μένει, όμως, όλα αυτά να φανούν στην πράξη…