Λάκης Παπαδόπουλος για ραπ μουσική: «Είναι σαν να διαβάζεις εφημερίδα, έχει μεγαλείο και δίδαγμα»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε για την ραπ μουσική και τις συνεργασίες που σημάδεψαν την καριέρα του, στο πέρασμα των χρόνων.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στο «Buongiorno» του Mega, για την πορεία του στην μουσική, και τις συνεργασίες του με μεγαλους Έλληνες καλλιτέχνες στο πέρασμα των χρόνων.

«Με τον Μάνο Ξυδούς ήμασταν συγγενείς κατά κάποιον τρόπο από την μουσική. Με μεγάλη μου χαρά ξαναβρίσκω του Πυξ Λαξ στην Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει να ακούω το τραγούδι μου από ένα λαϊκό λαρύγγι. Ο στίχος του ραπ είναι σαν να διαβάζεις εφημερίδα, έχει μεγαλείο και δίδαγμα. Και ο γιος μου ραπάρει»», είπε αρχικά ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Για τις συνεργασίες του με εμβληματικούς καλλιτέχνες: «Με τον Χατζηδάκι ήμασταν συνάδελφοι. Μιλούσαμε στον ενικό και είναι τιμή μου, που ακολουθούσε τον σφυγμό της νεολαίας.

Το τραγούδι μου « ο Σταθμός Λαρίσης» μιλούσε για τα Τέμπη, για ένα δυστύχημα που θα γινόταν μετά από 35 χρόνια. Ο Χατζηδάκις ήταν με τους αδύναμους, τον συμπάθησα πολύ τον Μάνο Χατζηδάκι. Δεν ένιωσα ποτέ αδύναμος αλλά πεισματάρης».

Για τον Μίκη Θεοδωράκη: «Τον Μίκη Θεοδωράκη τον πείραξε το πανκ που έβγαζα. Είπα στον Θεοδωράκη να πάει στην απαίσια εξορία του στο Παρίσι. Ό,τι νιώθω το λέω».

To άρθρο Λάκης Παπαδόπουλος για ραπ μουσική: «Είναι σαν να διαβάζεις εφημερίδα, έχει μεγαλείο και δίδαγμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .