Λίαμ Πέιν: Η στιγμή που επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν τη μοιραία πτώση από το μπαλκόνι (pics)

top mΟ 31χρονος σταρ έπεσε από τον τρίτο όροφο στην αυλή ξενοδοχείου της Αργεντινής

Μια φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τον Λίαμ Πέιν να επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες, θεωρείται η τελευταία εικόνα του τραγουδιστή πριν πέσει από το μπαλκόνι και βρει τραγικό θάνατο.

Μυστήριο με τον θάνατο του Λίαμ Πέιν των One Direction: Η περίεργη συμπεριφορά και το τελευταίο βίντεο

Ο 31χρονος σταρ έπεσε από ύψος 13 μέτρων από τον τρίτο όροφο στην αυλή του ξενοδοχείου Casa Sur στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, ενώ αργότερα οι ιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Λίαμ Πέιν: Η ανάρτηση λίγες ώρες πριν τον θάνατό του

Η εικόνα που προβλήθηκε από το τοπικό δίκτυο America TV δείχνει τον Πέιν να φοράει ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι, περιμένοντας στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου έμενε. Ένας παρουσιαστής ανέφερε ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο τραγουδιστής των One Direction εθεάθη ζωντανός, λίγο πριν μπει στο ασανσέρ για να ανέβει στο δωμάτιό του.

Δείτε τη φωτογραφία

Ο επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της πόλης, Αλμπέρτο Κρεσέντι, αποκάλυψε ότι ο Πέιν υπέστη «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολύ σοβαρά τραύματα που οδήγησαν στον ακαριαίο θάνατό του».

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TN, πρόσθεσε ότι ο Πέιν ήταν ήδη νεκρός όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, λέγοντας: «Ο ρόλος μας ήταν να φτάσουμε γρήγορα, να του προσφέρουμε ιατρική φροντίδα και να προσπαθήσουμε να τον αναζωογονήσουμε, αλλά ήταν ήδη νεκρός».

To μπαλκόνι του ξενοδοχείου από το οποίο έγινε η μοιραία πτώση

Η ταυτότητα του Πέιν επιβεβαιώθηκε απο το διαβατήριό του, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει ακόμα καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τις συνθήκες της πτώσης του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα