Λαμία: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο, το ΙΧ «καρφώθηκε» σε λεωφορείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (03/10) στον δρόμο Λαμίας-Στυλίδας, στις στροφές της Αγίας Παρασκευής στο ύψος του νεκροταφείου. Από το τρομακτικό τροχαίο τη ζωή του έχασε ο 56χρονος οδηγός του ΙΧ, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο Πελασγία – Λαμία κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, όταν ο οδηγός του Toyota Corolla που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση έχασε τον έλεγχο στη στροφή, πάτησε αρχικά δεξιά στο χώμα και στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανεξέλεγκτο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.

Παρότι ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα, δεν κατέστη δυνατό να αποφευχθεί η σύγκρουση, η οποία ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το αμάξωμα του ΙΧ. Ο οδηγός του λεωφορείου όπως είπε στο LamiaReport βγήκε όσο μπορούσε δεξιά και το ακινητοποίησε για να αποφύγει το Ι.Χ. χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Φωτογραφίες από το τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία

Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού

Ο 56χρονος οδηγός του Ι.Χ., κάτοικος της κοινότητας Αγίας Παρασκευής, έπεσε με δύναμη στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου και δυστυχώς απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα για τον απεγκλωβισμό του. Λίγο αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 15 περίπου άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Λαμίας. Οι υπόλοιποι επιβάτες, παρά το σοκ, είναι καλά στην υγεία τους, όπως και ο οδηγός του λεωφορείου.

Στο LamiaReport μίλησε ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, Δημήτρης Παπαναγιώτου που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον τόπο του θανατηφόρου τροχαίου, καθώς επίσης και ο οδηγός του λεωφορείου Β.Τ., που περιγράφει πώς ακριβώς έγινε το τραγικό συμβάν.

Η Πυροσβεστική για το θανατηφόρο τροχαίο

Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην Αγία Παρασκευή του δήμου Λαμιέων Φθιώτιδας. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 3, 2024