Μία μητέρα και τα δυο της παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε ποταμό του Σίδνεϊ

Μια ημέρα στο πάρκο κατέληξε σε τραγωδία, αφού τα πτώματα μιας μητέρας και των δύο παιδιών της, ενός κοριτσιού πέντε ετών και ενός αγοριού επτά ετών, ανασύρθηκαν από τον Georges River, στο προάστιο Lansvale, νοτιοδυτικά του Σίδνεϊ.

Η Αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας έκανε γνωστό ότι οι Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης κλήθηκαν σε μία προκυμαία στο Floyd Bay, περίπου στις 10.15 το πρωί του Σαββάτου, αφού μια γυναίκα και δύο παιδιά εθεάθησαν στο νερό σε κίνδυνο.

Παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να βοηθήσουν τα τρία άτομα, αλλά δεν κατέστη εφικτό.

Η γυναίκα, 32 ετών, ανασύρθηκε από το νερό πρώτη, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει αναζωογόνησή της.

Διεξήχθη έρευνα, στα νερά του ποταμού και από αέρος, για να εντοπιστούν τα δύο παιδιά.

Δυστυχώς, οι σοροί τους βρέθηκαν και ανασύρθηκαν από τον Georges River περίπου στις 2 μ.μ.

Επίσημα δεν είχε γίνει αναγνώριση των πτωμάτων, αλλά σύμφωνα με το AAP και την Sydney Morning Herald, επρόκειτο για μητέρα και τα δύο παιδιά της.

Ο αναπληρωτής Επιθεωρητής της Αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Luke Scott, ανέφερε πως από τα όσα έχουν γίνει γνωστά κατέστη κατανοητό πως το ρεύμα του ποταμού ήταν «πολύ ισχυρό» όταν η γυναίκα και τα παιδιά μπήκαν στο νερό.

«Υπήρχαν κάποιες επικρατούσες καιρικές συνθήκες – βροχή, άνεμος και μια σειρά από περιβαλλοντικούς παράγοντες που επηρέασαν την επιχείρηση έρευνας…», εξήγησε.

«Γνωρίζω ότι παρευρέθηκαν στο πάρκο λίγο νωρίτερα πριν αναφερθεί ότι εντοπίστηκαν στο νερό».

«Τις συνθήκες του τι έκαναν εκεί, δυστυχώς δεν τις γνωρίζουμε αυτήν τη στιγμή».

«Η έρευνα έχει ξεκινήσει» και θα ετοιμαστεί αναφορά της Αστυνομίας προς τον Ιατροδικαστή.

«Θα ήθελα να καλέσω τυχόν μάρτυρες που ήταν εκεί -έχουμε μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους που ήταν εκεί εκείνη την ώρα και βοήθησαν- αλλά όποιος δεν έχει μιλήσει με την Αστυνομία, [του ζητάμε] να επικοινωνήσει με τους Crime Stoppers ή με το αστυνομικό τμήμα του Fairfield».

The post Μία μητέρα και τα δυο της παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε ποταμό του Σίδνεϊ appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.