Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: Ήμουν επιφυλακτική στην αρχή και τώρα πολύ χαρούμενη

Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας παραμένουν μαζί, με την ραδιοφωνική παραγωγό να μιλάει για τη σχέση τους, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας παραμένουν ζευγάρι, αλλά αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Θέλουν και οι δύο να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, χωρίς πάντως να αρνούνται πως είναι μαζί. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, μίλησε στο Happy Day για τη σχέση σχέση της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική της οικογένεια.

«Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία και γνωρίζεις έναν άνθρωπο, σίγουρα είσαι επιφυλακτική στην αρχή, ειδικά όταν είναι και ένα προβεβλημένο πρόσωπο. Είναι ένα κομμάτι που θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα, γιατί πάνω από όλα σέβομαι τη σχέση αυτή, εμένα αλλά και τον άλλον άνθρωπο.

Δεν το κρύβω, αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το προστατεύσω. Είμαι πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Το τι επιφυλάσσει η μοίρα και ο Θεός δεν το ξέρουμε.

Προς το παρόν έχω μια γατούλα και ένα σκυλάκι. Σίγουρα σαν γυναίκα θέλω να κάνω οικογένεια, είμαι ένα συναισθηματικό παιδί και έχω πολλή αγάπη μέσα μου».

«Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συζητούσα για αυτή τη σχέση μου γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί. Όταν προχωρήσει μια κατάσταση θα το μοιραστώ και με τους φίλους μου και με τους ανθρώπους που έχω πολύ κοντά μου» είπε η Μαρία Αντωνά.

«Το πιο σημαντικό κομμάτι για εμένα είναι οι φίλοι, ειδικά αυτή τη χρονιά που για εμένα ήταν αρκετά δύσκολη», συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγο πριν περάσει με τη Μαρία Αντωνά στο πάνελ, ανέφερε: «Πάντως να ξέρεις ότι ο Κώστας που τα είχε μάθει πρώτος, μας είχε πει ότι σε διεκδίκησε πολύ θερμά το αγόρι», εννοώντας τον Γιώργο Λιάγκα. 

To άρθρο Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: Ήμουν επιφυλακτική στην αρχή και τώρα πολύ χαρούμενη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .