Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Όσο λιγότερα γνωρίζει για την κατάστασή της τόσο το καλύτερο»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» για την εξέλιξη της υγείας της Μαρινέλλας. Κρίσιμη, αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας που νοσηλεύεται για 5η ημέρα στη ΜΕΘ.

Τα σημάδια βελτίωσης στην πορεία της υγείας της

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν σημάδια βελτίωσης ενώ πλέον δέχεται επισκεπτήριο. Προς το παρόν μόνο στην κύρη της επιτρέπεται η είσοδος.

Η Ματίνα Παγώνη σχολίασε πως η κατάσταση είναι κρίσιμη αλλά σταθερή και οι γιατροί ανάλογα με τον έλεγχο που θα κάνουν θα κρίνουν για το εάν θα αλλάξουν την αγωγή.

Δεν είναι σε καταστολή η Μαρινέλλα

«Από ότι φαίνεται η φαρμακευτική αγωγή έχει αποδώσει. Δεν είναι σε καταστολή η Μαρινέλλα. Έχει επαφή με το περιβάλλον αλλά είναι καλύτερο να ξέρει λιγότερα ο ασθενής. Δεν λες στην ασθενή παραπάνω, γιατί καταλαβαίνει πως έχει συμβεί κάτι σοβαρό. Η Μαρινέλλα είναι έξυπνη γυναίκα και δεν μπορείς να το πεις γιατί βαραίνει η ψυχολογική κατάσταση».

Το πρόσφατο ιατρικό ανακοινωθέν

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου εκδόθηκε το τέταρτο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία την υγείας της μεγάλης τραγουδίστριας

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.