Με βαριά καμπάνα απειλείται η Παρί

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει η Παρί Σεν Ζερμέν λόγω των ομοφοβικών συνθημάτων των οπαδών της εναντίον της Μαρσέιγ και του Ραμπιό, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Στρασμπούρ.

Μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε νικήτρια την Παρί με 4-2, οι ultras που κάθονταν στην εξέδρα Auteuil φώναζαν για δέκα λεπτά συνθήματα κατά της Μαρσέιγ και του Ραμπιό με τους οποίους θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μία εβδομάδα.

Η ηγεσία της Παρί αποδοκίμασε αμέσως τη συμπεριφορά των φιλάθλων της σε μία προσπάθεια να μειωθεί η τιμωρία που θα της επιβληθεί.

Πέρυσι η γαλλική λίγκα είχε τιμωρήσει για τον ίδιο λόγο με λουκέτο μιας αγωνιστικής την Auteuil. Φέτος η τιμωρία αναμένεται να είναι πιο βαριά.  

Στον αγωνιστικό χώρο, ο 18χρονος Σένι Μαγιουλού έκλεψε την παράσταση ανοίγοντας το σκορ με το παρθενικό του γκολ στη Λιγκ 1.

«Εδειξε πως έχει μεγάλη προοπτική, διαθέτει προσωπικότητα και ταλέντο. Είναι πολύ αποτελεσματικός στην περιοχή. Σκόραρε απόψε αλλά θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλα δύο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Είναι ένας παίκτης για το μέλλον. Θα έχουμε πολλές ευχάριστες στιγμές μαζί του», δήλωσε ο προπονητής του Λουίς Ενρίκε.

Σε ηγέτη της Παρί αναδεικνύεται ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά ο οποίος με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Στρασμπούρ έφτασε τα επτά σε οκτώ αγώνες.

Η Παρί επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη λευκή ισοπαλία της Μονακό με τη Λιλ, την Παρασκευή. Οι δύο ομάδες όπως και η Λανς παραμένουν αήττητες.

Γ.Ν.