Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Χάρι Κέιν

Πρόβλημα Χάρι Κέιν στην Εθνική Αγγλίας τέσσερις ημέρες πριν από την αναμέτρηση των Τριών Λιονταριών με την Εθνική Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ.

Ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας αποχώρησε χθες τραυματίας στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα της Μπάγερν με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δείχνοντας να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αστράγαλό του. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζε και πριν από μερικές ημέρες αλλά επέστρεψε λίγο πριν από το παιχνίδι με την Αστον Βίλα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Λεπτομέρειες για την κατάσταση του Κέιν θα γίνουν γνωστές αύριο, μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί.

«Σκόνταψε» στον Μαρμάους

Στο μεταξύ φωτιά στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα έβαλε το γκολ του Ομάρ Μαρμάους στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο η Αϊντραχτ ισοφάρισε σε 3-3 την Μπάγερν.

Ο αιγύπτιος επιθετικός πέτυχε συνολικά δύο γκολ ενώ έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Εκιτικέ με το οποίο προηγήθηκε προσωρινά η Αϊντραχτ με 2-1.

Η Μπάγερν παραμένει αήττητη και πρωτοπόρος αλλά με παρέα την επίσης αήττητη Λειψία (1-0 τη Χάιντενχαϊμ) με την οποία πλέον ισοβαθμεί, ενώ η Αϊντραχτ παρέμεινε σε απόσταση ενός βαθμού. Παρά τους διάσημους επιθετικούς της βαυαρικής ομάδας τα δύο πρώτα γκολ τα πέτυχαν οι κεντρικοί αμυντικοί της Κιν Μιν Γιάε και Ουπαμεκανό. Σκόραρε επίσης με εντυπωσιακό τρόπο η φετινή της αποκάλυψε, ο Μάικλ Ολίσε αλλά ο Μαρμάους ήταν ο παίκτης που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το Σάββατο η κάτοχος του τίτλου Λεβερκούζεν παρέδωσε προβάδισμα δύο γκολ (2-0) και υποχρεώθηκε τελικά στη δεύτερη φετινή της ισοπαλία με 2-2 στη νεοφώτιστη Χόλσταϊν.

Η Werkself πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα κατόχου του τίτλου ύστερα από έξι αγωνιστικές την τελευταία δεκαετία και πλέον μετρά απώλειες τεσσάρων βαθμών στα δύο τελευταία παιχνίδια. Εχει δεχτεί ήδη 12 γκολ όταν σε όλη την περυσινή σεζόν είχε παθητικό 24 γκολ.