Οδηγεί την κούρσα

Οι φίλοι του Αρη ζουν μοναδικές στιγμές, με την ομάδα τους μετά το 2-0 επί της Athens Κallithea στο Κλεάνθης Βικελίδης να φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος (με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ, βέβαια) μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές και να είναι η μόνη ομάδα που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της!

Με τα γκολ των Μπράμπετς (65′) και Μανού Γκαρθία (88′), οι Κίτρινοι λύγισαν την Athens Kallithea που έπαιζε και με 10 παίκτες από το 34′ (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης) πετυχαίνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη τους.

«Ημασταν καλύτεροι από την πρώτη στιγμή, πριν παίξουμε με αριθμητική υπεροχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει νωρίτερα ένα γκολ. Είναι πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα» δήλωσε ο τεχνικός του Αρη, Ακης Μάντζιος, που άκουσε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

Μάλιστα ο Αρης έσπασε και μια αρνητική παράδοση που τον ήθελε να μην έχει νικήσει την Καλλιθέα στη Θεσσαλονίκη (2 ισοπαλίες και 1 ήττα) στα τρία τελευταία παιχνίδια από την εποχή 2002-2005 και μάλιστα η αθηναϊκή ομάδα είχε μόλις μία ήττα στα έξι παιχνίδια (εντός και εκτός).

Η κεφαλιά-οβίδα του Μπράμπετς (65′), που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει ο εκ των κορυφαίων των φιλοξενουμένων, τερματοφύλακάς τους Μπαραγάν, που έσωσε την ομάδα του σε άλλες περιπτώσεις, και το πλασέ του Μανού Γκαρθία ήταν αρκετά για το 2-0.

Αρης: Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μόντσου, Σιφουέντες (75′ Ντάριντα), Ντιαντί (75′ Σίστο), Γκαρθία (89′ Βέλεθ), Σουλεϊμάνοφ (59′ Φετφατζίδης), Μορόν (89′ Κουέισον).

Athens Kallithea: Μπαραγάν, Σοΐρι (85′ Νίκολιτς), Χάνουσεκ, Ισιμά-Μιρέν, Πασαλίδης, Μοτόκ, Μερκάτι (72′ Βαλμπουενά), Ματίγια (46′ Ντιαγιέ), Ντεμέτριους (72′ Λουκίνας), Τζιάνι, Ούλντρικις (39′ Μεχίας).