Οι 11άδες για το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (20/10, 20:30) στην κατάμεστη «OPAP Arena», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα του με σκοπό να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τελικά ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε να ξεκινήσει με τον Φραντζί Πιερό στην κορυφή της επίθεσης και τον Λιβάι Γκαρσία σε θέση εξτρέμ.

Εκτός 20αδας έμεινε ο Νίκλας Ελίασον για τους κιτρινόμαυρους εξαιτίας αδιαθεσίας που ένιωσε πριν από το παιχνίδι.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Περέιρα, Γκαρσία, Κοϊτά, Λαμέλα, Πιερό.

Στον πάγκο: Μπρινιόλι, Κάλενς, Οντουμπάτζο, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιούμπισιτς και Μαρσιάλ.

Με Λόβρεν η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

O Ντέγιαν Λόβρεν να παίρνει φανέλα βασικού για τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικότερα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας, Σβαμπ και Οζντόεφ να είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής και τους Μουργκ, Ζίβκοβιτς και Τάισον, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τσάλοφ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τσάλοφ.

Στον πάγκο οι: Παβλένκα, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ και Μπράντον Τόμας.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena #PreGame #PamePAOKARA #AEKPAOK #StoiximanSuperLeague #stoiximan #slgr #OurWay #VaragonsConstructions pic.twitter.com/qCOalkvQsz

— PAOK FC (@PAOK_FC) October 20, 2024