Ομογενής θα διασχίσει την ηπειρωτική Ελλάδα με τα πόδια για καλό σκοπό

Ο νεαρός Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας και κωμικός Γιώργος Μούλος (George Moulos) στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τις τοπικές κοινότητες της Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτερη διάσχιση της ηπειρωτικής Ελλάδας με τα πόδια.

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτή την προσπάθεια, θα διατεθούν σε ελληνικά ορφανοτροφεία, με στόχο να αποδείξουν ότι οι νέοι Ευρωπαίοι μπορούν να φέρουν αλλαγή, παρά τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές προκλήσεις.

Ο ομογενής ιδρυτής της εταιρείας «Ecommerce Brokers», ελπίζει ότι η πρωτοβουλία «March Across Greece» θα αναδείξει την ανθεκτικότητα και το πνεύμα του ελληνικού λαού, ενώ θα φέρει στο προσκήνιο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ελλάδας, οι οποίες συχνά παραβλέπονται από την κυβερνητική υποστήριξη.

Θα είναι ένα ταξίδι σχεδόν 1.200 χιλιομέτρων από το βορρά προς το νότο, που θα ξεκινήσει στις 7 Νοεμβρίου, ενώ ντοκουμέντα από την καθημερινή του πορεία θα καταγράφονται και θα δημοσιεύονται στις διαδικτυακές πλατφόρμες YouTube και Instagram.

Το εγχείρημα δεν στοχεύει μόνο στη συγκέντρωση χρημάτων για τα τοπικά ορφανοτροφεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά θα επιδιώξει επίσης να ενισχύσει τις φωνές και τις ιστορίες όσων θεωρούν την Ελλάδα σπίτι τους.

«Συνειδητοποίησα ότι, αν και πολλοί είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, υπάρχει μια αποσύνδεση μεταξύ της κυβέρνησης και των κοινοτήτων που χρειάζονται στήριξη», δήλωσε ο Γιώργος Μούλος σε Δελτίο Τύπου που εστάλη στον «Νέο Κόσμο», συμπληρώνοντας:

«Θέλω να αναλάβω δράση και να αποδείξω ότι η αλλαγή μπορεί να ξεκινήσει με τη δέσμευση ενός νέου ανθρώπου».

Οι καθημερινές ιστορίες που θα καταγράφει ο κ. Μούλος θα εστιάζουν στη ζωή, τους αγώνες και τους θριάμβους των απλών Ελλήνων, μέσω συνεντεύξεων και προσωπικών αφηγήσεων.

«Κάθε βήμα που θα κάνω θα είναι μια υπενθύμιση ότι ακόμη και οι μικρές καθημερινές ενέργειες μπορούν να φέρουν σημαντικές αλλαγές μακροπρόθεσμα για τη χώρα μας και την ήπειρό μας».

«Ελπίζω να εμπνεύσω και άλλους, ειδικά τους νέους Ευρωπαίους, να ασχοληθούν με τις κοινότητές τους και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες όταν εντοπίζουν μια ανάγκη».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία «March Across Greece» και για το πώς μπορείτε να την υποστηρίξετε, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.georgemoulos.com/MarchAcrossGreece.

The post Ομογενής θα διασχίσει την ηπειρωτική Ελλάδα με τα πόδια για καλό σκοπό appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.