Ο Γιαννάκης γύρισε στην Τούμπα με πλατύ χαμόγελο

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης επέστρεψε νικητής! Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που έγινε «ο Γιαννάκης όλων των Ελλήνων», πρόσφατα ταξίδεψε στις ΗΠΑ με έξοδα του ΠΑΟΚ ώστε να υποβληθεί σε ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο  χειρουργείο. Εμεινε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού περίπου ένα μήνα και γύρισε στην πατρίδα του ώστε να αρχίσει φυσιοθεραπείες για να καταφέρει να περπατήσει.

Πήρε μεγάλη χαρά ο Γιαννάκης και μάλιστα μπήκε και στο γήπεδο της Τούμπας!

«Επέστρεψα σπίτι μου», ήταν το μήνυμά του μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, δημοσιεύοντας παράλληλα και αρκετές φωτογραφίες  από το γήπεδο του ΠΑΟΚ και συνοδός ήταν ο πατέρας του. Είναι ξεκάθαρο πως ο Γιάννης χαμογελά με αισιοδοξία και μεγάλη πίστη για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Μπάμπα, Κοτάρσκι, Οτο, Μπράντον και Ζίβκοβιτς ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα,  οι Σορετίρε και Κωνσταντέλιας έμειναν εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Τσιφτσής έκανε ατομικό. Ο Λουτσέσκου από σήμερα θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τέλος, από σήμερα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα πρώτα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα διεξαχθεί στις 7 Νοεμβρίου.