Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, πήγε για κατάδυση στην Ερυθρά Θάλασσα

Ο Άγγελος Λάτσιος ταξίδεψε μέχρι την Ερυθρά Θάλασσα για να κάνει κατάδυση. Η μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη αντέδραση στην ανάρτηση του γιου της, όμως όχι ως…κλασσική Ελληνίδα μάνα.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ ενεργή στα social media, το ίδιο και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος. Αυτή τη φορά ο 22χρονος, έκανε μία ανάρτηση στα social media από το ταξίδι του στην Ερυθρά Θάλασσα με εντυπωσιακές λήψεις που τράβηξε από τον βυθό, όπου έκανε κατάδυση.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει αποδείξει ότι είναι μία πολύ κουλ μαμά που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της και τα στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Έτσι και τώρα, η Ελένη Μενεγάκη, αποθέωσε τον γιο της σε σχόλιο κάτω από το post του.

«Καταπληκτικό, μαγικό, μοναδική εμπειρία!», έγραψε η Ελένη μενεγάκη στο σχόλιό της με τον Άγγελο Λάτση να αστιεύεται απαντώντας; «Λες να καταφέρω ποτέ να σε πάρω μαζί μου να τα δεις;».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggelos Latsios (@aggelos_latsios)

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι το πρώτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο και το μόνο αγόρι. Η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει επίσης τις κόρες της Λάουρα Λάτσιου και Βαλέρια Λάτσιου το 2005 και το 2008 ενώ με τον νυν σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο το 2015 απέκτησαν την κόρη του, Μαρίνα.

To άρθρο Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, πήγε για κατάδυση στην Ερυθρά Θάλασσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .