Ο Λίαμ Πέιν «πάρταρε» με ιερόδουλες λίγες ώρες πριν πεθάνει: «Τεράστια προδοσία» νιώθει η σύντροφός του

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου Λίαμ Πέιν. Η σύντροφός του έμαθε ότι το πρώην μέλος των One Direction έκανε πάρτι με ιερόδουλες λίγο πριν πεθάνει στο Μπουένος Άιρες.

Ο γνωστός Βρετανός τραγουδιστής και πρώην μέλος του boy group, One Direction, την περασμένη Τετάρτη (16.10.2024) πέθανε, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του σε ξενοδοχείο του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται για αυτοκτονία, ο Λίαμ Πέιν ήταν μόνος του στον χώρο και πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πηγές του The Post, η σύντροφός του, Κέιτ Κάσιντι, έμεινε έκπληκτη όταν έμαθε ότι ο Πέιν μάλλον διασκέδαζε με ιερόδουλες λίγες ώρες πριν πεθάνει. «Μόλις έμαθε για τις ιερόδουλες. Δεν ήξερε τίποτα για αυτό. Απλά είπε ότι πρέπει να το χωνέψει».

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι οι ισχυρισμοί είναι «προφανώς μια τεράστια προδοσία» για την influencer και ότι «πονάει πολύ».

«Δεν έχει σταματήσει να κλαίει», αποκάλυψε ακόμη ο φίλος. «Είναι συντετριμμένη. Έχει ένα καλό σύστημα υποστήριξης γύρω της, αλλά αυτό πήγε από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι καλά».

 

Πηγές που συμμετέχουν στην έρευνα για τον θάνατό του δήλωσαν την Παρασκευή στο τοπικό αργεντίνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο La Nación ότι δύο 25χρονες εργάτριες του σεξ παραδέχθηκαν ότι κατανάλωσαν αλκοόλ με τον Πέιν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του πριν πεθάνει.

Οι γυναίκες, η ταυτότητα των οποίων δεν αποκαλύφθηκε, μίλησαν με τον επικεφαλής εισαγγελέα Μαρσέλο Ρόμα ενόρκως και ομολόγησαν ότι προσκλήθηκαν στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo, αφού κλήθηκαν μέσω μιας υπηρεσίας συνοδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν στο ξενοδοχείο γύρω στις 11:30 και πέρασαν μερικές ώρες πίνοντας με την ποπ σταρ. Οι γυναίκες ισχυρίζονται, ωστόσο, ότι δεν έκαναν ναρκωτικά με τον Πέιν και ότι τους φαινόταν «φυσιολογικός».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιερόδουλες δεν έφυγαν από το ξενοδοχείο μέχρι τις 4 μ.μ. επειδή μάλωναν με τον τραγουδιστή, που φέρεται να μην ήθελε να τις πληρώσει.

Ένας τουρίστας που βρισκόταν στο ξενοδοχείο την μέρα του περιστατικού είπε στην Buenos Aires Herald ότι άκουσε τον Πέιν να λέει στο προσωπικό: «Θα σου δώσω 20.000 δολάρια μόνο και μόνο επειδή μπορώ. Έχω 55 εκατομμύρια δολάρια και μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους».

Σύμφωνα με την Εθνική Εισαγγελία Ποινικών και Σωφρονιστικών Αρχών, οι δύο γυναίκες «είχαν ήδη φύγει από το ξενοδοχείο» τη στιγμή που ο τραγουδιστής έπεσε στο κενό.

To άρθρο Ο Λίαμ Πέιν «πάρταρε» με ιερόδουλες λίγες ώρες πριν πεθάνει: «Τεράστια προδοσία» νιώθει η σύντροφός του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .