Ο Μάρκος Σεφερλής ξανά στην Αυστραλία για λίγες μόνο παραστάσεις

Μετά από δύο δεκαετίες, ο αγαπημένος Έλληνας κωμικός, Μάρκος Σεφερλής, επιστρέφει στην Αυστραλία, για μια σειρά παραστάσεων που υπόσχονται να μείνουν αξέχαστες. Ο Σεφερλής, γνωστός για την ιδιαίτερη μαεστρία του στην επιθεώρηση και το χιούμορ του που ξεπερνά τα συνηθισμένα, φέρνει στο αυστραλιανό κοινό μια νέα εμπειρία γέλιου, γεμάτη από απρόσμενες στιγμές και καυστική σάτιρα.

Με μακρά πορεία στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο, ο Σεφερλής αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της σύγχρονης ελληνικής κωμωδίας. Το κοινό της Αυστραλίας θα έχει τώρα την ευκαιρία να τον απολαύσει, σε μία από τις γεμάτες γέλιο και ζωντάνια παραστάσεις του, κατανοώντας γιατί ο Μάρκος παραμένει αναντικατάστατος στο είδος του.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΡΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία «TAXI» από το 1995 ως το 1996. Ξεκίνησε το 1997 στο Θέατρο Αυλαία με την κωμωδία «Σουίτα γενεθλίων» και συνέχισε με πληθώρα παραστάσεων, κυρίως επιθεωρήσεων, συνεργαζόμενος με μεγάλα ονόματα της κωμωδίας, όπως ο Θανάσης Βέγγος, ο Κώστας Βουτσάς, ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Κώστας Τσάκωνας, ο Στάθης Ψάλτης κ.α.

Επιπλέον, έχει παρουσιάσει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές όπως το τηλεπαιχνίδι «5×5» καθώς και το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ

– Σάββατο 12/10 – Σίδνεϊ

– Κυριακή 13/10 – Μελβούρνη

– Δευτέρα 14/10 – Αδελαΐδα

The post Ο Μάρκος Σεφερλής ξανά στην Αυστραλία για λίγες μόνο παραστάσεις appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.