Ο Μάρκος Σεφερλής χειροκροτήθηκε από το κοινό του

Ο Μάρκος Σεφερλής σκόρπισε άφθονο γέλιο και ενθουσιασμό στο κοινό της Μελβούρνης, στην πολυαναμενόμενη παράστασή του που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου. Έπειτα από είκοσι χρόνια απουσίας, ο αγαπημένος Έλληνας κωμικός επέστρεψε στην Αυστραλία για να χαρίσει στους θεατές μία βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσουν. Με την ιδιαίτερη μαεστρία του στην επιθεώρηση και την καυστική του σάτιρα, ο Σεφερλής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μεταφέροντας το γνήσιο ελληνικό χιούμορ στο αυστραλιανό κοινό.

Η παράσταση είχε όλα τα στοιχεία που τον καθιέρωσαν στη συνείδηση των θεατών: απρόσμενες κωμικές στιγμές, ζωντάνια, και γέλιο που δύσκολα μπορούσε να συγκρατηθεί. Το κοινό, που γέμισε την αίθουσα, φάνηκε να απολαμβάνει κάθε λεπτό, ανταποκρινόμενο θερμά στα χιουμοριστικά σχόλια και τις αστείες ατάκες του Σεφερλή, αποδεικνύοντας ότι η κωμωδία του παραμένει επίκαιρη και αναντικατάστατη, ακόμη και στην άλλη άκρη του κόσμου.

Η βραδιά στη Μελβούρνη αποτέλεσε μέρος της περιοδείας του Σεφερλή στην Αυστραλία, η οποία ξεκίνησε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Σίδνεϊ και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στην Αδελαΐδα. Ο Έλληνας κωμικός έφερε στις παραστάσεις του την πολύχρονη εμπειρία του από την τηλεόραση και το θέατρο, αφήνοντας το κοινό με ένα αίσθημα νοσταλγίας για τις παλιές καλές εποχές της ελληνικής κωμωδίας, αλλά και με δάκρυα από το ασταμάτητο γέλιο.

Η παράσταση επιβεβαίωσε γιατί ο Σεφερλής είναι από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της σύγχρονης ελληνικής κωμωδίας και γιατί το κοινό του παραμένει πιστό. Ο ίδιος, με ένα εξαιρετικό κράμα κωμικών επιρροών και απλότητας, κατάφερε να προσαρμόσει το περιεχόμενό του ώστε να αγγίξει τις καρδιές των θεατών, ενώ η ενέργειά του πάνω στη σκηνή δημιούργησε έναν πραγματικό διάλογο με το κοινό, αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα και την απήχησή του.

Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Ντεβέ.

Στιγμιότυπο από την παράσταση.
Στιγμιότυπο από την πράσταση του Μάρκου Σεφερλή στη Μελβούρνη.
Η ηθοποιός και σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά, σε ένα από τα νούμερα της παράστασης.
Το ζευγάρι στις παραστάσεις και στη ζωή επί σκηνής.
Ο Μάρκος Σεφερλής σκόρπισε άφθονο γέλιο και ενθουσιασμό στο κοινό της Μελβούρνης.
Ο διάσημος Έλληνας κωμικός ενώ υπογράφει αυτόγραφό του.
Μετά το τέλος της παράστασης ο Μάρκος Σεφερλής υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του.

The post Ο Μάρκος Σεφερλής χειροκροτήθηκε από το κοινό του appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.