«Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη»

«Τα συγχαρητήρια δεν είναι για την ομάδα μου, αλλά για τον ΠΑΟΚ, που άξιζε να κερδίσει. Επαιξε καλύτερα από εμάς.

Εκτός από δύο-τρεις παίκτες, η επίθεσή μας σήμερα ήταν απαίσια από κάποιους άλλους. Δεν θέλω να αναφέρω, αλλά μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Στην άμυνα δεν είναι αποδεκτό να δίνουμε 40 πόντους στα γκαρντ του ΠΑΟΚ. Για εμάς ήταν ένα πολύ κακό ματς, αλλά βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».

Εάν κάποιος δεν είχε δει τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού και άκουγε τις παραπάνω δηλώσεις του τεχνικού των Πρασίνων Εργκίν Αταμάν θα πίστευε ότι ο Δικέφαλος (Μπάρτλεϊ 20 π., Ρέινολντς 20 π.) είχε νικήσει. Και όμως ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του θρίλερ στην Πυλαία με 96-93, γιατί πολύ απλά είχε έναν Κέντρικ Ναν να τον… πιεις στο ποτήρι (με 27 πόντους, 9/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ), τον πάντα σταθερό Ματίας Λεσόρ (17 π., 9 ριμπ.) και τον παίκτη-κλειδί Τζέριαν Γκραντ με καθοριστικά καλάθια, αλλά και τον Ντίνο Μήτογλου με νταμπλ νταμπλ 13 πόντους και 12 ριμπάουντ. «Ευχαριστώ τον κόουτς Αταμάν, που είναι ειλικρινής. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Δύο με τρεις λεπτομέρειες στο τέλος μάς έκαναν να χάσουμε το παιχνίδι» τόνισε ο κόουτς του ΠΑΟΚ Μάσιμο Καντσελιέρι.

Σε άλλο ματς, με  κορυφαίους τους Κάμερον Ρείνολντς (19 πόντοι, 3/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ) και Τζόναθαν Στόουβ (21 πόντοι, 2/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ) το γηπεδούχο Μαρούσι επικράτησε 70-67 του Κολοσσού Ρόδου.

Γ.Λ.