Ο Παυλίδης και ο Κέιν που δηλώνει «παρών»

Σημαντική η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη (χθες επισκέφτηκε την αποστολή της Εθνικής και έφαγε μαζί με τους συμπαίκτες του) από τα ματς της Ελλάδας απέναντι σε Αγγλία και Ιρλανδία. Σημαντική και η αντίδραση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά τη συγκεκριμένη απουσία. Ενός παίκτη που ήταν ο πλέον επιδραστικός στα δύο πρώτα ματς της εποχής του σέρβου προπονητή. Σκοράροντας τρία γκολ σε δύο ματς. Δεν τον έπιασε πανικός τον ομοσπονδιακό προπονητή και δεν κάλεσε τρίτο σέντερ φορ.

Στηρίζοντας την επιλογή των Παυλίδη και Δουβίκα, με τον πρώτο να είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού αύριο το βράδυ στο Γουέμπλεϊ στο ματς της Ελλάδας με αντίπαλο την Αγγλία. Σε ένα ματς που διεκδικεί θέση βασικού και ο Ζαφείρης, ο οποίος προέρχεται από καταπληκτικές εμφανίσεις, αλλά πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν σήμερα το απόγευμα μετά την τελευταία προπόνηση της Εθνικής που θα γίνει επί αγγλικού εδάφους.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, που δεν θα έχει τον βασικό επιθετικό της, οι Αγγλοι θα έχουν τον δικό τους βασικό σέντερ φορ. Ο Χάρι Κέιν τραυματίστηκε στον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και υπήρξε ανησυχία στο στρατόπεδο των Αγγλων, αλλά οι εξετάσεις που έκανε δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ο Κέιν τίθεται έτσι στη διάθεση του Λι Κάρσλεϊ για τα ματς της Αγγλίας με Ελλάδα και Ιρλανδία, σε αντίθεση με τους Κόμπι Μέινου, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ και Εζρι Κόνσα που είναι τραυματίες.

Β.Μ.