Ο Σπόραρ παίρνει φανέλα βασικού

Η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη από το ματς με τον ΟΦΗ είναι δεδομένη, όπως δεδομένο είναι ότι θα λείψει και από το παιχνίδι με την Τσέλσι την επόμενη Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να παίξει χωρίς τον βασικό του επιθετικό, σε μια περίοδο που και ο προπονητής βρίσκεται υπό πίεση, αλλά και η βαθμολογία είναι τέτοια που δεν επιτρέπει νέα γκέλα. Και ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι αναγκασμένος να κάνει τα πλάνα του χωρίς τον Ιωαννίδη και έχοντας δύο εναλλακτικές επιλογές. Στο μυαλό του ωστόσο και ύστερα από μια περίοδο αρκετά μεγάλη, που είχε φέρει τον Γερεμέγεφ ως δεύτερο στην ιεραρχία, ο Αντράζ Σπόραρ είναι εκείνος που θα πάρει τον ρόλο του βασικού επιθετικού μέχρι να επιστρέψει στη δράση ο Ιωαννίδης. Αλλωστε ο Αλόνσο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σλοβένο και το γεγονός πως τον είχε τρίτο επιθετικό την περίοδο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου είχε να κάνει και με το θέμα της μεταγραφής του.

Οσο παρέμενε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει ο Σπόραρ από τον Παναθηναϊκό, ο Αλόνσο ήθελε να κρατάει… ζεστό τον Γερεμέγεφ. Πλέον και με δεδομένο ότι ο Σλοβένος παραμένει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, αυτός είναι που ανεβαίνει στην ιεραρχία, όπως φάνηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που μπήκε αντί του τραυματία Ιωαννίδη. Και μάλιστα είχε μια σχετικά καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο, που θα του δώσει τη φανέλα βασικού στα πολύ κρίσιμα παιχνίδια με ΟΦΗ και Τσέλσι.

Συνεχίζονται οι προσφορές

Ο Παναθηναϊκός περιμένει ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο την επόμενη Πέμπτη στο πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι. Και θέλει να… εξαργυρώσει την παρουσία του κόσμου σε αυτό το ματς με ανάλογη και σε εκείνο που θα ακολουθήσει, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου κόντρα στον Αρη. Γι’ αυτό και όσοι θα βρεθούν στο ματς με τους Μπλε θα πάρουν προσκλήσεις για το επόμενο απέναντι στους Θεσσαλονικείς, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ. «Οσοι αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση της Πέμπτης (24/10,19:45) κόντρα στην Τσέλσι, θα μπορούν να παραλάβουν πρόσκληση για το παιχνίδι με τον Αρη με τον κωδικό του εισιτηρίου που θα υπάρχει στο GΟV WALLET».