Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο ναό των πιθήκων στην Ινδία – Viral στο Instagram οι σχετικές φωτογραφίες

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ταξίδεψε στην Ινδία και βρέθηκε στο ναό των πιθήκων. «Μα τι υπέροχο μέρος» σχολίασε ο κομμωτής, κάτω από τις φωτογραφίες.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ταξίδεψε στην Ινδία και επισκέφθηκε το ναό των πιθήκων, όπου δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και να ανεβάσει ορισμένες από τις εικόνες, στο Instagram. Ο γνωστός κομμωτής είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά, στιγμές της ζωής του, με τους διαδικτυακούς του φίλους. Το έκανε ξανά, τις φωτογραφίες να γίνονται viral.

Στη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τρύφωνας Σαμαράς δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ινδία και πιο συγκεκριμένα, από την επίσκεψή του στον ναό των πιθήκων.

Ποζάρει στον ναό, ενώ γύρω του βρίσκονται παντού μαϊμούδες. «Μα τι υπέροχο μέρος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε άρχισαν σε χρόνο ρεκόρ, να κάνουν το γύρο των social media, με τα σχόλια χρηστών να είναι διαδοχικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τρύφωνας Σαμαράς (@trifonassamaras)

Σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του, τον Ιούνιο του 2024, ο Τρύφωνας Σαμαράς είχε αναφέρει: «Επειδή δεν ήθελα να πηγαίνω σε γάμους να χτενίζω, ζητούσα πολλά λεφτά άλλα μου τα δίνανε. Μου ζήτησε μία νύφη να την χτενίσω με 5.000 ευρώ, αλλά μόλις πήγα μου το ακύρωσε γιατί έφερε έναν κομμωτή από το εξωτερικό.

Ο άλλος ο κομμωτής την έκανε χάλια, εγώ έγινα φίλος μαζί της, με πήρε μόνιμο κομμωτή και μου έδωσε 10.000».

To άρθρο Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο ναό των πιθήκων στην Ινδία – Viral στο Instagram οι σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .