Πέγκυ Ζήνα: «Για να κινηθεί νομικά ο Γιάννης Πλούταρχος, είμαι σίγουρη ότι ένιωσε πως παραβιάστηκε»

«Έχω να πω ότι ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας πάρα πολύ υπομονετικός και ήρεμος άνθρωπος», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα.

Τόσο στην περιπέτεια που αντιμετωπίζει η Μαρινέλλα με την υγεία της όσο και στην νομική οδό που αποφάσισε να πάρει ο συνάδελφος της Γιάννης Πλούταρχος εξαιτίας μίας θαυμάστριάς του, μίλησε η Πέγκυ Ζήνα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», σήμερα το πρωί (10.10.2024).

«Η Μαρινέλλα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για όλους μας γιατί, όχι μόνο για μένα προσωπικά που της χρωστάω το ότι ξαναβρήκα την φωνή μου μετά την επέμβαση που είχα κάνει, είναι μάνα. Έχει μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας», δήλωσε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Όταν η Μαρινέλλα είναι αδύναμη ή τις συμβεί κάτι, νιώθουμε όλοι αδύναμοι. Πιστεύουμε όμως ότι θα πάρει τον χρόνο της και θα επανέλθει, όπως όλοι την αγαπάμε και την περιμένουμε», μίλησε από καρδιάς.

«Γνωρίζω το περιστατικό με τον Γιάννη Πλούταρχο και την θαυμάστρια του. Έχω να πω ότι ο Γιάννης είναι ένας πάρα πολύ υπομονετικός και ήρεμος άνθρωπος. Για να φτάσει στο σημείο, λοιπόν, να κινηθεί νομικά, είμαι σίγουρη ότι ένιωσε ότι παραβιάστηκε», συμπλήρωσε, επίσης η Πέγκυ Ζήνα.

To άρθρο Πέγκυ Ζήνα: «Για να κινηθεί νομικά ο Γιάννης Πλούταρχος, είμαι σίγουρη ότι ένιωσε πως παραβιάστηκε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .