Περισυλλογή κλαδευμάτων στο Δήμο Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας, ενισχύοντας τις προσπάθειες που καταβάλλει για τη διατήρηση της καθαριότητας στην πόλη, παρακαλεί το κοινό όπως, μεταφέρει τα κλαδεύματα του στα πράσινα σημεία ή προμηθευτεί τις χάρτινες σακούλες από τα τοπικά Γραφεία Εξυπηρέτησης Δημοτών και το Δημοτικό Ταμείο, οι οποίες περισυλλέγονται δωρεάν από το Δήμο, ώστε να μην τοποθετούνται στα πεζοδρόμια και τους δρόμους.

Η φετινή δωρεάν περισυλλογή κλαδευμάτων από συνεργεία του Δήμου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι χάρτινες σακούλες, χωρητικότητας 110 λίτρων διατίθενται στην τιμή του €1. Για το δημοτικό διαμέρισμα Αγλαντζιάς οι σακούλες διατίθονται στην τιμή του €1.50.

Τα τοπικά Γραφεία Εξυπηρέτησης Δημοτών βρίσκονται:

Δημοτικό Διαμέρισμα Λευκωσίας: Αγίου Ανδρέου 7, 1048, κτήριο Παλιάς Αγοράς Παλλουριώτισσας

Δημοτικό Διαμέρισμα Αγλαντζιάς: Αικατερίνης Κορνάρο 8, 2108, πρώην Δημαρχείο Αγλαντζιάς

Δημοτικό Διαμέρισμα Έγκωμης: Λεωφ. Κυριάκου Μάτση 42Β, 2409, (δρόμος Coca-Cola)

Δημοτικό Διαμέρισμα Αγ. Δομετίου: Αγίου Γεωργίου 20, 2369, πρώην Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, (πίσω από την εκκλησία Αγ. Γεωργίου)

Κεντρικό Ταμείο Δήμου: Επτανήσου 11, 1016 εντός των τειχών Λευκωσίας.

Επίσης ο Δήμος προτείνει ιδιώτες μεταφορείς για να επικοινωνούν μαζί τους αφού ο Δήμος πλέον δεν αναλαμβάνει να περισυλλέξει αντικείμενα επί πληρωμή.

Βοηθοί Μεταφορείς:

Χρίστος Διαμαντάκης – 99614221

Κύπρος Γεωργίου – 99514402

Πέτρος Αδαμίδης  – 99646995

Άθως Σταύρου – 97616377

Oι δημότες μπορούν να εξυπηρετούνται από τα Πράσινα Σημεία Στροβόλου (Λεωφόρος Καλαμών 16, πίσω από το κατάστημα Leroy Merlin) και Κοκκινοτριμιθιάς (τηλέφωνο επικοινωνίας 7711126) και στα δύο προσωρινά Πράσινα Σημεία του Δήμου Λευκωσίας, στο προσωρινό πράσινο σημείο του Αγίου Δομετίου, δυτικά του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής προς πρώην Διεθνή Αερολιμένα Λευκωσίας και το προσωρινό Πράσινο Σημείο στο Καϊμακλί, οδός Γιάννη Κορομία αρ.2.

Οι δημότες καλούνται όπως παρουσιάζουν, όταν επισκέπτονται τα προσωρινά πράσινα σημεία, αποδεικτικό στοιχείο για τη διεύθυνσης διαμονής τους π.χ λογαριασμό κοινής ωφελείας και την ταυτότητά τους.

Κατεβάστε την εφαρμογή για άμεση καταγραφή των αιτημάτων, η οποία είναι διαθέσιμη για Android (Google Play) και για iOS (App Store) στα παρακάτω links:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.novoville

iOS: https://apps.apple.com/gr/app/novoville/id836634305

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο τηλέφωνο 22797007 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου στο www.nicosia.org.cy.

Ο Δήμος καλεί τους δημότες του να συμβάλουν στην προσπάθεια καθαριότητας της πόλης μας. Μαζί μπορούμε να διατηρούμε τις γειτονιές μας καθαρές.

Από τον Δήμο Λευκωσίας