Πλημμύρισαν σταθμούς τρένων στη Μελβούρνη με τον… έρωτά τους

Μία δημόσια ερωτική συνεύρεση, σε κλιμακοστάσιο φαίνεται ότι ήταν η αιτία πλημμύρας που ανάγκασε τους επιβάτες να εκκενώσουν τους σιδηροδρομικούς σταθμούς Central και Flagstaff στη Μελβούρνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα ζευγάρι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, εισήλθαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου, σε κλιμακοστάσιο που συνδέει τις πλατφόρμες στον Central, και προκάλεσαν βλάβη σε έναν σωλήνα νερού και έναν πυροσβεστικό ψεκαστήρα.

Η πλημμύρα προκάλεσε αυτόματη εκκένωση στους δύο σταθμούς, προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Ενώ αρχικά είχε θεωρηθεί ότι η πλημμύρα προκλήθηκε από βανδαλισμό, ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών, Danny Pearson, επισήμανε ότι τα φαινόμενα αποδεικνύουν το αντίθετο.

«Ενημερώθηκα ότι η Metro (Trains) εξέτασε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας (CCTV) και φαίνεται ότι ένα ερωτευμένο ζευγάρι (amorous couple) σε ένα κλιμακοστάσιο ‘πείραξε’ (dislodged) τον ψεκαστήρα», είπε στους δημοσιογράφους.

«Υπήρξαν εκτεταμένες πλημμύρες. Η Metro θα διερευνήσει περαιτέρω τα θέματα αυτά και η Αστυνομία διεξάγει έρευνα».

«Ίσως ένα κλιμακοστάσιο να μην είναι το κατάλληλο μέρος για να πάτε μετά το δείπνο».

Η Αστυνομία έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα εικόνες ενός άνδρα και μιας γυναίκας που, όπως είπε, μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσουν στην έρευνα για το περιστατικό της «εγκληματικής ζημιάς».

Όποιος έχει πληροφορίες καλείται να επικοινωνήσει με το Crime Stoppers στο 1800 333 000 ή να υποβάλει εμπιστευτική αναφορά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.crimestoppersvic.com.au.

 

The post Πλημμύρισαν σταθμούς τρένων στη Μελβούρνη με τον… έρωτά τους appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.